Újra hallatott magáról a feltételezhetően idegenek által készített Fekete lovag műhold

2016. szeptember 15., csütörtök




A NASA egyik felvételén újra feltűnt a legendás Fekete lovag, mely legalább 13.000 éve kering a Föld körül. A felvételt az ISS űrállomásról rögzítették. A titokzatos műhold még mindig az emberiséget figyeli?

Már nagyon régóta nem készült felvétel a Fekete lovag, azaz Black knight műholdról. A szerkezetről azt tartják, hogy 13.000 évvel ezelőtt készíthette egy idegen civilizáció.

A poláris pályára állás célja az emberiség megfigyelése volt, és a műhold azóta is ott kering az űrben. A NASA tud róla, meg is vizsgálták már, mi több, egyes belső források azt rebesgetik, hogy a pontos dátumot – azt, hogy 13.000 éves – is innen tudja annyira biztosra mindenki.

A közvélemény azonban arról nem tudhat, hogy egy szoros együttműködés alakult ki a műhold nyomán az idegenekkel.

A Fekete lovag első észlelései

1928-ban a Dél-kínai-tengeren harminc másodpercenként kisugároztak három rádiójelet. Eindhovenben (Hollandia) Van der Pol vette a visszavert hullámokat.

Ám azok egytől harminc másodpercig tartó késést szenvedtek.

Ez utóbbi érték azt jelenti, mintha a kisugárzott rádiójel nagyjából 9 millió km-t tett volna meg, ami nagyjából 12-szeres Föld–Hold távolságnak felel meg.

Akkoriban még nem létezett, tehát nem volt semmilyen űreszköz, amiről visszaverődhettek volna a jelek, vagy ami vette volna és visszasugározta volna a jeleket

Újra felbukkant

Nemrég újra felbukkant a Fekete lovag, méghozzá egy felvételen, nem messze az ISS űrállomástól. Ha jól megnézzük a felvételen látható fekete tárgy alakját, valamint összehasonlítjuk a korábbi Fekete lovagot ábrázoló képekkel, egyértelművé válik a hasonlóság.

Hogy tényleg a rejtélyes objektum látható rajta, szinte tagadhatatlan. Sokak szerint a Fekete lovag jelenség valódi, és a NASA tényleg eltitkol valamit a közvélemény és az emberek elől.

A NASA természetesen tagad, mint ahogyan mindig is tette, és azt állította korábban is, hogy a Fekete lovag nem más, mint egy hővédő fólia, mely egy korábbi misszióból maradhatott meg.

A hővédő fólia elmélete azonban sok helyen nem állja meg a helyét, és azt sem magyarázza meg, hogy maga Nikola Tesla és később még sokan mások miért fogtak jeleket a Fekete lovagtól…

ufó ufók idegenek összeesküvés idsegen fekete lovag idegen műhold idegen civilizációk


Megtekintések száma: 127843





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet