Újra látták a TR-3B-t, ami hivatalosan nem is létezik! Ufó technológia a Földön

2021. október 30., szombat




Egy felvételt tettek közzé, amin a háromszög alakú szerkezet látható. Szerinted földönkívüli technológia, vagy titkos katonai járműről van szó?

Egy új videó került fel az internetre arról a titkos, a kormányzat által hivatalosan el soha nem ismert dologról, amit sokan csak háromszög-ufóként vagy TR-+B-ként emlegetnek.

A TR-3B sokáig egy annyira szupertitkos projekt volt, hogy a kormányzati tagok jó része, és maga az aktuális Amerikai elnök sem tudott róla.

A TR-3B-ről sokan úgy tartják, hogy ez a világ legtitkosabb, egyben legfejlettebb technológiára épülő, amerikaiak által - egész pontosan a Pentagon által - pénzelt és létrehozott repülő szerkezete.

Rengeteg különféle szóbeszéd, és félinformáció kering róla az interneten, és a sajtóban, mivel a légierő nagyon titkolózik az ügyben.

Abban azonban szinte mindenki egyetért, hogy a szerkezet alapjai még 1947-be nyúlnak vissza.

Ekkor zuhant ugyanis le Roswellben az a repülő csészealj, melynek műszaki megoldásaid tanulmányozva kifejlesztették a TR-3B alapjait.

Nemrégiben páran felfedezték, hogy egy olyan szabadalmi bejegyzés, és hozzá csatolt dokumentumok láttak napvilágot, melyek egy háromszög alakú objektumot írnak le, részletes műszaki adatokkal, az alján egy hatalmas hajtóművel.

A TR-3B nyomai tehát afelé mutatnak, hogy bizonyosan létezett, ehhez nem fér kétség.

Már csak az nem tiszta, hogy miért titkolják ennyire magas szinteken azt, hogyan is készült, és min is alapul pontosan a TR-3B.

OSZD MEG másokkal is!

ufók idegenek összeesküvés titkos katonai technológia tr-3b


Megtekintések száma: 56419





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet