Uniós beavatkozás: el akarják távolítani a magyar miniszterelnököt?

2018. május 5., szombat
Az EU szabadkőművesei már beépültek a bizottságokba, és a nemzetállamok - mint hazánk - megsemmisítésén fáradoznak.

Semmi kétség afelől, hogy brutális bosszúhadjárat indult hazánk ellen.

Az EU ugyanis meg akarja semmisíteni Magyarországot mind politikai mind pedig gazdasági értelemben. 

A végcél az, hogy megszűnjünk önálló nemzetállamként létezni, és mi is besoroljunk a többiekhez: hogy hazánk egy tartomány legyen Brüsszel számára.

A gond az, hogy mi magyraok botot duftunk az EU-s bürokrácia biciklijénak küllői közé.

Ez pedig sem Merkelnek, sem pedig Junckernek nem tetszik.

A legjobban azonban az a bizonyos szabadkőművesekből álló háttérhatalom rágott be, akik már évtizedek óta ezt a tervet dédelgetik.

Egészen idáig sikerrel tették a dolgukat, és nagy és egységes országokat is tőrbe csalták a migrációval és azzal, hogy káoszt teremtettek a világban.

A terv afelé fut ki, hogy ne legyenek önállóan gondolkodó tagállamok az EU-ban. Ezzel ugyanis elő lehetne készíteni az Új Világrend tervezetét.

Külföldről, uniós beavatkozással akarják eltávolítani Orbán Viktor miniszterelnököt, az eszközökben pedig nem is válogatnak: büntetés, szankciók, kiátkozás, nyomásgyakorlás.

Ebben a feladatban természetesen a legelszántabb Judith Sargentini holland liberális EP-képviselő, Soros György elkötelezetten bevándorláspárti alattvalója.

Jelentésében feketén-fehéren az áll: az uniónak cselekednie kell Magyarországgal szemben, ugyanakkor Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter gyorsan helyretette a hőbörgőket az Európai Parlament belügyi-, állampolgári jogi-, és igazságügyi bizottságának a magyarországi jogállamisággal foglalkozó ülésén.

Teljesen egyértelmű kísérletek történnek arra, hogy Magyarországot megtörjék.

A végjáték elkezdődött, és kétséges, hogy milyen erőviszonyok vannak hazánknak a szabadkőműves erőkkel szemben.

A háttérben az összes EU-s szál hozzájuk vezet ugyanis. 

És amit eddig ők akartak, azt bizony megkapták. Azonban a magyarokkal még nem packáztak soha ilyen mértékben, talán nem véletlenül, és talán az első ország lehetünk, akik megakaszthatják a háttérhatalmi gépezet fogaskerekeit...

OSZD MEG másokkal is!

összeesküvés illuminátusok szabadkőművesek háttérhatalom


Megtekintések száma: 23759

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet