​Üzenet érkezett a WHO-tól: mindnekit érint

2020. november 27., péntek




Az egész világ erre figyel.

Nagyon-nagyon valószínű, hogy folytatódhat a régi életünk, de továbbra is be kell tartanunk a higiéniát és a távolságtartást - jelentette ki Mike Ryan, Egészségügyi Világszervezet (WHO) veszélyhelyzeti igazgatója.

A világszervezet igazgatója Covid-19 elleni védőoltás révén a világ fokozatosan ellenőrzése alá vonhatja a koronavírus-járványt a jövő évben, egyben óvatosságra intett a karácsonyi ünnepekkel kapcsolatban -

írta az MTI nyomán az Infostart.hu.

A védőoltások nem tüntetik el teljesen a Covid-19-betegséget. 

A mostani intézkedéseink és a védőoltások révén ténylegesen el tudjuk laposítani a járványgörbét, elkerülhetjük a kijárási korlátozásokat, és fokozatosan az ellenőrzésünk alá vonhatjuk a járványt - mondta Mike Ryan az RTL televíziónak.

Teljességgel a tudatában kell lennünk, hogy csökkentenünk kell az esélyét annak, hogy valakit megfertőzzünk, így óvatosan kell megszerveznünk a karácsonyi ünnepeket - fogalmazott a szakember.

7:45 Tehát, nálunk már mindenki korona vírusban hal meg. 

Ezen logika alapján kijelenthetnénk, hogy ha valakinél bármikor hasmenést állapítottak meg, akkor ő a hasmenés áldozata, akkor is ha egyébbként vízbe fult. Nincs több kérdés.

OSZD MEG másokkal is!


Megtekintések száma: 2825





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet