Üzenetet küldtek az emberiség számára: az ősi idegenek már évezredek óta kötünk járnak?

2023. március 25., szombat




Sok ezer éve őriznek minket, és köztünk járnak-kelnek. Megdöbbentő és egyben sokkoló üzenet az Anunnakiktól.

A most következő üzenet tartalma egy korábbi, földönkívülivel való beszélgetés egy írott kivonata. Az interjúztató alany egy Anunnakival folytatott beszélgetése során megdöbbentő üzenetet kapott az isteni lénytől:

Már rég köztetek vagyunk. Míg egyeske régóta itt vannak, és figyelnek titeket, addig mások csak nemrég érkeztek a bolygótokra.

Folyamatosan figyelünk titeket, vigyázó szemeinket rajtatok tartjuk, hogy utat mutassunk nektek, ahogyan azt a múltban is tettük, több ezer éven át.

Nem vagyunk istenek, és soha nem is voltunk, ezért nem is értjük teljesen, miért tekintettetek mindig is így ránk a múltban. Egyszerű élőlények vagyunk, akik fejlettebbek, mint ti.

Rengeteg múltbéli és ősi istenkép születése fűződik a nevünkhöz, mivel a különböző népek másféleképpen láttak és ábrázoltak minket. Rengeteg bizonyítékot találtok a létezésünkre az egyiptomi hieroglifák tanulmányozásával.

Mi voltunk azok, akik ősi tudással ruháztuk fel a majákat, vagy az ókori Egyiptom népét, akikkel megismertettük az elektromos áramot, és annak használatát, valamint a nanotechnológia alapjait. A kövek megolvasztásához szükséges technológiát is mi mutattuk meg nekik, akárcsak több millió évvel ezelőtt az ősembernek a tűz használatát.

Több szimbólum is a nevünkhöz fűződik, melyek megtalálhatóak még ma is a civilizációtokban. Ezeket ti vettétek át annak idején tőlük, így részben kozmikus eredetűek.

Hatalmas, kőbe és talajba vésett jeleket is hagytunk rátok, melyeket majd akkor fogtok tudni megfejteni, ha eléritek a megfelelő szintet, és képesek vagytok felülemelkedni emberi mivoltotokon.

Őseitek nem csak istenekként tekintettek ránk, hanem vezetőként, barátként.

Napjainkban elértetek arra a szintre, hogy saját magatokat pusztítjátok, és folyamatosan a kihalásotok gondolata lebeg a levegőben. De ne gratuláljatok magatoknak, mert nem ti vagytok az első civilizáció a Földön, mely ezt tette magával.

Mi mégis hisszük, hogy van még emberi jóság, és elég fejlettek lesztek ahhoz, hogy felülkerekedjetek a dolgokon, mielőtt túl késő lenne a bolygó és a fajotok számára.

Mi továbbra is figyelünk titeket. Veletek vagyunk, de elrejtjük magunkat, mert az emberiség egésze még nem áll készen ahhoz, hogy elszakadjon vallási kötelékeitől, és anarchia és káosz nélkül képes legyen felfogni, megbarátkozni a létezésünkkel.

Különleges technológiát használunk. Olyat, ami alapjaiban változtatná meg a fizikátok egyes ismereteit, és a nézeteteket a világról, e nem érthetitek még meg, mivel túl sok információ lenne számotokra, és túl veszélyes fegyver.

Egyes járműveink ugyanis nem csak a levegőn, de a hegyeken, akadályokon is képesek keresztülrepülni a kvantumfizika segítségével.

Képesek vagyunk térugrása, ezért látjátok feltűnni, majd hirtelen eltűnni az ufókat az égen.

Előbb vagy utóbb, de felfedjük a kilétünket előttetek. Ezzel a kormány is tisztában van, ami már régen tud rólunk.

Ha az emberiség készen áll rajta, onnantól kezdve alapjaiban változhat meg minden emberi lény élete...

OSZD MEG másokkal is!

érdekes ősi idegenek összeeskóvés


Megtekintések száma: 142907





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet