Vajon milyen élőlény volt képes ekkora pusztításra az erdőben?

2016. november 12., szombat




A különös felvételen jól látható, amint kicsavart fákat, összetört vastag gallyakat és egy titokzatos gigantikus lábnyomot hagyott maga után egy ismeretlen lény.

A Csehországi Modrava vidékeinek egyikén történt az ominózus videó felvétele. A helyi erdőben szokatlan hangokat, különös furcsaságokat lehetett tapasztalni 2015 nyarán a helyiek szerint.

Többen végigpásztázták az erdőt, de nem találtak soha semmit, noha egyre több beszámolóból tudni lehetett, hogy az erdőben valami tényleg bóklászik.

Először egy elkóborolt, esetleg állatkertből kiszabadult farkasra, vagy medvére tippeltek. Később már inkább utóbbira gyanakodtak, mivel volt olyan szemtanú, aki egy a távolban a fák sűrűjében csatangoló két lábon járó lényről adott leírást.

A lénynek barna bundája volt, magas volt, és zömök testfelépítésű. Ennél többet azonban a távoli állatról nem tudott adni a szemtanú.

Az ügy sokáig nem is haladt előre, és már elülni látszott, amikor 2015 márciusában alaki bement egy kamerával az erdőbe.

A videót készítő illető elmondása szerint úgy alkonyat tájban hallott egy óriási ordításhoz hasonlító hangot, déli irányból.

Ezután különös zajokra is felfigyelt, majd azonnal elindult a hangok forrása felé.

A helyszínre érve azonban nagyon ijesztő látvány tárul a szeme elé. Szemmel láthatóan valami egy bődületesen nagy pusztítást vitt véghez az erdő azon részén.

A filmen is látható, hogy a titokzatos lény – mert ez biztos, hogy egy igazi élőlény volt, és nem valami más – képes volt fákat kicsavarta, vastag ágakat és gallyakat kettétörni, és még lábnyomokat is hagyott maga után.

A férfi ugyanis még mélyebbre merészkedett az erdőben, amikor megtalálta a sárba taposott gigantikus lábmintázatokat.

A lény lába olyan nagy volt, hogy azokból feltételezve a lény méreteit, a szörny elérhette a 3-4 méteres magasságot is, és a több mázsás súlyt.

Nemsokkal ezután olyan borzalmas hangok rázták meg az erdőt, amitől még ő is megijedt. Ez az ominózus ordítás többször megismétlődött, és a felvétele is hallható.

A felvételt eddig rögzítő férfi ekkor rezelt be igazán, és futni kezdett, egészen az erdő szélén álló autójáig, majd beült, és elhajtott a helyszínről.

Sokak szerint az eset némi hasonlóságot mutat a hírhedt Sierra-hangokkal, ahol két vadász bizonyíthatóan olyan ember és majom szerű élőlény hangját rögzítette, mely a tudomány számára mindmáig ismeretlen.

Ezt ráadásul biológusok és antropológusok állapították meg, ami még nagyobb hitelt adott annak idején az ügynek.

Hogy ez esetben is egy jetihez hasonló, majomember szerű lény garázdálkodott-e az erdőben, azt nem tudni, de azóta nem jelentettek hasonló esetet, mintha a lény már elhagyta volna a vidéket.

paranormál kriptid kriptozoológia nagylábú jeti majomember


Megtekintések száma: 122757





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet