Valami elsuhant a nemzetközi űrállomás mellett

2017. március 23., csütörtök




És ezt még egy belső kamera is rögzítette. A NASA hallgat.

Idegenek tényleg léteznek? - tesszük fel rendre magunknak és egymásnak az újabb kérdést, holott legbelül mindenkis ejti, hogy nem vagyunk egyedül a világegyetemben.

Annál is inkább nem, mert sokszor látunk, tapasztaltunk olyan dolgokat, amikről sejtetik, hogy olyan nem evilági civilizáció látogatja Földünket, melyek biztosan nem emberek.

Az ISS - Nemzetközi Űrállomás - körül igen gyakran látni különös anomáliákat. Az utóbbi két-három évben sok olyan felvétel látott napvilágot, melyeken furcsa fények, korongok láthatóak.

Ezeket a NASA általában semmibe veszi, és elintézi annyival, hogy űrtörmelékek. Azonban nagyon érdekes módon, ha az élő ISS közvetítéseken feltűnnek ezek az objektumok, mindig hirtelen megszakad az élő adás.

Most ismét egy érdekes videó borzolja a kedélyeket, mely az SIS fedélzetén belül készült, és a háttérben egy vagy több elsuhanó objektum látható.

A felvételen az egyik asztronauta látható, de nem is ő az érdekes, hanem a háttér. Nagyon kell figyelnünk, hogy kiszúrjuk az elsuhanó tárgyat, de ha egyszer megtaláljuk, le fogunk döbbenni.

Ilyen, és ehhez hasonló valamik lebegéséről már sokan beszámoltak. Sőt, egy ízben egy korábban itt járt asztronauta még azt is megemlítette, hogy rejtélyes kopogásokat lehetett hallana az űrállomás falain kívülről, melynek soha nem lett meg e tényleges forrása.

Samantha Cristoforetti olasz űrhajósnő mögött több ízben is elrepül valami. ÉS mivel a videó alapján ezek a valamik távol vannak, elég nagy méretűek lehetnek, tehát nem valószínű,m hogy űrszemétről legyen szó.

De akkor mi lehet pontosan? Ráadásul a felvételt sokan megnézték, és többen azt vélték felfedezni, hogy ez a tárgy határozottan gyorsul a videón.

Ez pedig szintén nem igazán támasztja alá az űrszemét elméletet, így legyen szó bármiről is, más magyarázat után kell néznie a NASA-nak...

Egyesek szerint egyfajta Föld körüli parittyamanőverre készültek a videón látható tárgyak, ezrét gyorsultak, mások szerint így léptek be a Föld légkörébe.

Az elmúlt néhány évtizedben számtalan alkalommal került elő különféle régi Apollo felvétel, melyeken idegen korongok láthatóak, többnyire a Hold közelében, vagy a Hold felszíne felett lebegve.

Ezért úgy gondolják, hogy az idegenek talán a Holdon állomásozhatnak, annak sötét túloldalán, elbújva a Földi távcsövek szeme elől, vagy annak belsejében.

ufó ufók idegen idegenek összeesküvés


Megtekintések száma: 59311





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet