Valami feltűnt a Las Vegas felett tomboló viharfelhők között, amit nem tudnak megmagyarázni!

2017. november 16., csütörtök




Hihetetlenül látványos és rejtélyes videó került fel az internetre, melyen egy azonosítatlan repülő tárgy, vagyis ufó látható, amint egy hatalmas vihar közvetlen közelében lebeg el.

Sokan sokfélét gondolnak a nemrég előkerült videóról, de egy biztos: bármi is húzott el a hatalmas vihar közvetlen közelében, nem ember által épített jármű, vagy ha igen, akkor annak létezéséről hivatalosan senki sem tud semmit.

Szemmel láthatóan korong alakú az a valami, ami a felvételen végigszáguld, majd eltűnik, miközben hihetetlenül nagy vihar tombol a területen.

Természetesen a szkeptikusok is nagyon hamar megjelentek a színen, és spekulációkba kezdtek a titokzatos tárgy eredetére vonatkozóan.

Van, aki azt állítja, hogy csak egy nagyon gyors madár repül át a képen – megijedve a vihartól – míg mások egyszerű drón szerkezetre tippelnek.

Az ufó hívők szerint a tárgy olyan manővereket és olyan sebességgel hajt végre, hogy az idegen technológiát feltételez.

Azok a nyitottabb lelkületű emberek, akik bár szkeptikusak a dolgokkal kapcsolatban, de hisznek a paranormális jelenségekben, azt mondják, hogy talán a hadsereg egy szupertitkos szerkezete látszik elhúzni a felvételen.

A nagy kérdés azonban megmaradt: mi látható valójában a felvételen. Idegen csészealj? Titkos katonai repülőszerkezet? Vagy valami más?

OSZD MEG másokkal is!

ufó ufók idegen idegenek összeesküvés


Megtekintések száma: 198550





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet