Valami nagyon ijesztő tűnik fel ezen a felvételen

2017. január 4., szerda




Egy titokban a háttérből figyelő lélek? Vagy maga az ördög?

Kevés bizarrabb, és ijesztőbb dolog van annál, mint amikor valamilyen oda nem illő dolog jelenik meg a felvételen. Ráadásul annak tudatában, hogy ott, és akkor, a helyszínen az ember nem látott, nem hallott semmit.

A mostani felvétel is egy ilyen. A kamerás, amikor felvette az elhagyatott, romos épületek idillikus hangulatát, még nem is sejtette, hogy valami borzalmasat fog látni a videón, amikor visszanézi.

Te is kiszúrtad azt a sötét alakot, mely az egyik alig látható, romos épületrész egyik szobájából leskelődik?

Ilyen leskelődő lelkek ezrével léteznek, és bolyonganak a világban. Semmi más dolgunk nincs, minthogy figyeljék az élőket. Hogy miért teszik ezt, azt senki sem tudja. De abban biztos lehetsz, ha egy ilyen lélek figyel, ugyanis szinte a tarkódon érzed az odafúródó tekintetet, holott tudod, hogy egyedül vagy.

Ha időnként gyakran nézel magad mögé, és érzed, hogy ott van valaki veled az üres szobában, vagy ha azt érzed, hogy éjszaka valaki az ágyad mellett áll, akkor rád is rád akaszkodott egy ilyen figyelő lélek.

A figyelő lelkek elől aligha lehet elbújni. 

Hozzánőnek az emberek lényéhez, és úgy hordozzuk magunkkal, hogy arról sokszor tudomást se veszünk. Ez a lélek annyira hűséges, hogy akkor sem tudjuk lerázni magunkról, ha messzire költözünk.

Sokszor az egyetlen megoldás már csak a médium segítsége, aki megfelelő szaktudással képes a lelket távozásra szólítani. A lélek ilyenkor vagy békével távozik a túlvilágra végleg, vagy belép egy másik ember életébe, akit örökkön örökké figyelhet…

HA te is ijesztőnek találod, OSZD MEG másokkal!

kísértet szellem szellemek kísértetek ijesztő hátborzongató paranormális


Megtekintések száma: 106991





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet