Valami titokzatos és egyben bizarr bukkant fel a Stonehenge közelében!

2017. augusztus 17., csütörtök




Egy friss gabonakör jelent meg nemrégiben Aveburyben, a Stonehenge titokzatos kőköreitől nem messze. Különféle kutatók vonultak a helyszínre, hogy tanulmányozzák a gabonakört, és az üzenetet, amit hordozhat.

Ekkor figyeltek fel valamire az egyik felvételen, melyet élőben is láttak.

Egy alak tűnt fel ugyanis a háttérben a mezőn. Egy emberre nem hasonlító, furcsa alak, mely a háttérben mozgott, miközben a kutatók próbálták megfejteni, mi lehet, vagy hogy honnan jöhetett.

A Wiltshire részen történt esetet jelentették a hatóságnak is, hátha kiderítik, ki, vagy mi volt ez az alak. Azonban a nyomozás nem járt sikerrel, és a figura azonossági ismeretlen maradt.

A bizarr alak 20 percig állt teljesen mozdulatlanul a gabonakör közvetlen közelében.

Mikor azt hitték, hogy már sosem mozdul meg, a kamerával a vidék más részeit is lefilmezték. Amikor visszairányították a kamerát oda, ahol az alak állt, annak már csak hűlt helyét látták.

Az eset azért rejtélyes, mivel az ismeretlen alaknak - bármi is volt az - nem lett volna ideje elrohanni olyan rövid idő alatt, hogy ne vegye észre a kamera. Olyan volt, mintha egyszerűen kámforrá vált volna.

Az emberek nem tudják, mi történhetett ott, és hogy mi lehetett a titokzatos alak. Lehet, hogy csak egy egyszerű félreértés, de az is lehet, hogy egyfajta paranormális tevékenységet sikerült filmre venni.

OSZD MEG másokkal is!

paranormál érdekesség megmagyarázhatatlan bizarr érekes stonehenge furcsa


Megtekintések száma: 88040





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet