Valami vérvörösre festette az eget El Salvador felett

2016. április 24., vasárnap




Rejtély övezi az El Salvador felett bekövetező vérvörös égbolt jelenséget, melyet a napokban tapasztaltak a környéken. A helyiek és a világ riadtan találgatják az okokat.

Az El Salvador környékén lakók minden bizonnyal halálra rémülhettek az égi jelenség láttán, menyek során az ég hirtelen vérvörössé vált, és olyan is maradt hosszú percekig.

Állítólag egy meteorit festette meg az eget, míg mások úgy hiszik, hogy a közelgő apokalipszis miatt vált vörössé az ég.

A szemtanúk attól tartottak, hogy talán egy meteorit közeledik, és annak a  fényét látják, ezért többen pincékbe, óvóhelyekre bújva várták, hogy a fényjelenség megszűnjön.

vervoros-egbolt-2

Az eseményről több fénykép és felvétel is készült, ezeket az El Salvadori lapok és weboldalak tették közzé az interneten. Az egyik helyi templomból hazafelé tartó szemtanúk azt állítják, hogy egy nagy piros fénygömböt is láttak az égen azon az éjszakán.

vervoros-egbolt

Mások úgy vélik, hogy a közelgő apokalipszis miatt vált vörössé az ég, és ez egyre gyakoribb jelenség lesz világszerte. Hogy pontosan milyen természeti jelenség okozta a rejtélyes és riasztó vörös fényjelenséget, nem tudni, de remélhetőleg az lekövetkező napokban kiderül.

hihetetlen bizarr ijesztő


Megtekintések száma: 13679





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet