Váratlan fordulat állíthatja feje tetejére a Roswell incidenst!

2017. december 19., kedd




A Roswellnél lezuhant csészealjjal kapcsolatban semmi sem az, aminek látszik. Legalábbis ezt állítják újabban a világ legtitokzatosabb ufó aktája kapcsán.

Elképesztő, már-már sokkoló teóriával álltak elő újonnan a Roswell ufó aktával kapcsolatban. Eszerint az elmélet szerint az egész nem volt más, mint egy náci titkos katonai kísérlet.

Ennek keretében a németek egy csészealjat küldtek felderítési céllal Amerikába, mely aztán máig tisztázatlan okok miatt lezuhant Roswell nevű kisváros közelében.

Ha valóban így volt, az sok mindent megmagyaráz, valamint nem zárja ki az idegenek létezését sem. Sőt! De ne rohanjunk ennyire előre. Érdemes megemlíteni, hogy az elméletet már korábban is felvetették, de csak most került a széles nyilvánosság elé újra.

Egyes náci dokumentumok ugyanis arra utalnak, hogy Roswellnél valami teljesen más történhetett, mint amit a közvélemény tud.

Nem meteorológiai ballont zuhant le aznap éjszaka a kisváros környékén elterülő vidéken. Még csak nem is egy idegen űrhajó, bár egy tényleges idegen űrhajón alapult maga a csészealj.

A szerkezet nagyon is ember alkotta volt, méghozzá a nácik építették egy titkos katonai kísérlet, és megfigyelési misszió keretében.

Egy biztos: a hadsereg feltűnően hamar ott termett, és azonnal azt mondta, hogy semmi pánik, nincs itt semmi látnivaló, valójában egy meteorológiai ballon zuhant le csupán.

A későbbi jelentésekben mégis megégett testekről, és egy hatalmas szerkezetről lehetett olvasni. A titkos jelentésekben is ezt támasztották alá.

Vagyis a hivatalos verzió egészen biztosan hamis. Valójában a németek már nagyon közel jártak a második világháború végén, hogy egy komplett csészealj hadsereget gyártsanak le.

Az a tény, hogy amerikai földre tudták elmanőverezni egyik égi járművüket, az azt jelentette volna a közvélemény számára, hogy az amerikai védelmi erők teljes csődöt mondtak. Ezt pedig nem engedhették, ezért lett eltusolva ezen elmélet szerint a lezuhanás tárgya, és hogy pontosan mit is találtak a helyszínen.

A Bell, azaz a Harang névre keresztelt speciális, nácik által fejlesztett eszköz volt az, ami lezuhanhatott Roswellnél. Azonban sokkal több köze volt az idegenekhez továbbra is, mint hinnénk.

Ugyanis a nácik nem véletlen voltak ennyire fejlettek, és nem véletlen halmoztak technológiai felfedezést technológiai felfedezésre.

A németek is több ízben találkoztak az égen cikázó repülő földönkívüli szerkezetekkel, melyek közül többet le is sikerült szedniük az égről.

A roncsokat tanulmányozva aztán olyan térhajtóművet sikerült kifejleszteniük, amivel nagy utakat tudnak megtenni pillanatok alatt, valamint olyan álcázó berendezésre tettek szert, amivel észrevétlenül el tudtak repülni Amerikáig.

Ma sem tudjuk, pontosan mi is történhetett Roswellnél, ugyanis az aktákat sok-sok évre titkosították. Egy napon azonban fel kell oldani ezeket a titkosításokat, és végre fény derülhet arra, hogy mi történt 1947-ben.

OSZD MEG másokkal is!

ufók idegen idegenek összeesküvés roswell


Megtekintések száma: 134679





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet