Védőoltás lobbi: a Hepatitis B védőoltás károsítja a májat, de erről senki sem beszél!

2017. augusztus 22., kedd




Hátborzongató dolgok derültek ki a Hepatitis B védőoltásról. Olyan dolgok, amik mélyen a gyógyszeripar és az oltóanyag lobbi mélyére vezetnek. Globális szintű lakosságmérgezés zajlik?

A gyógyszeripar sohasem volt őszinte a betegekkel, emberekkel. A népet mindig is egyfajta kísérleti masszaként tekintették.

Nem egyszer kerültek ugyanis piacra, forgalomba olyan szerek, hatóanyaok, melyek eredete mindvégig kétes volt.

Sőt, ezen hatóanyagok és vakcinák egy jó része szándékosan tartalmazott méreganyagokat. Érdekes módon a mai napon már tudományosan és statisztikailag is bizonyítható, hogy az autizmus és egyéb, autoimmun betegségek sokkalta gyakrabban alakulnak ki a beoltott gyerekek körében, mint azok körében, akik nem kapnak oltást.

Ugyanakkor ma az oltásokat csak néhány országban lehet "kikerülni", Amerikában például vallási meggyőződésre hivatkozva.

Meglepő új kutatási eredmény került publikálásra az “Apoptosis” című folyóiratban arról, hogy a hepatitis B vakcina amelynek célja éppen az, hogy megakadályozza a Hepatitis B vírus májkárosító hatását, máj-sejtek pusztulásához vezet.

Ez elképesztő hatás. Ugyanis éppen az ellenkezője annak, amiért létrehozták. Adódik a kérdés: mi célja vele a gyógyszeriparnak, főleg úgy, hogy ezzel a ténnyel egészen biztosan tisztában vannak,

Miért kell rengeteg májbeteg ember? Oka van annak, hogy ezeket a vakcinának az egész világon próbálják elterjeszteni? A legtöbbek szerint a lakosság szándékos mérgezése történik, hogy így "pótolják" a kieső profitokat, és maximalizálják a negyedéves számokat.

A vizsgálatok egyértelműen kiderítették, hogy milyen súlyos károkat okoz az oltás: mitokondriális integritás vesztést, apoptózis indukciót és sejthalált okozott a májsejtekben.

Ráadásul a kísérletet megerősítette a korábbi 1999-es megállapításokat, miszerint a vakcina növeli a májproblémák előfordulását amerikai 6 éves kor alatti gyermekek körében akár 294%-al nagyobb mértékben, mint az oltatlan populációban.

És mindez még csak a felszíne annak, ami folyik az egészségügyben. Az élelmiszeripar, a dohányipar, az onkológia és a vakcinagyárak összefonódásáról kellene beszélni. Óriási szövetség van ugyanis ezen területek között. Egymásnak generálják ugyanis a betegeket.

Egy egérkísérlet során a hepatitis B vakcina 144 gén expresszióját változtatta meg egerek májában az oltást követő 1 napon belül. 7 gén ebből gyulladáshoz és anyagcsere folyamatokhoz kötődik.

Sokan azt mondják azok közül, akik dolgoztak már a vakcina gyáraknak, hogy a vakcinák alig mennek át olyan fontos teszteket, melyek azok biztonságosságát vizsgálják.

A legnagyobb veszélye ennek az egésznek az, hogy a babákat szándékosan oltják be arra hivatkozva, hogy ez fontos, és a kicsi életét védi. pedig az oltás hatóanyagai ellen pontosan ők a legvédetlenebbek.

A benne található arzén, higany, és egyéb nagyon káros anyagok mind bekerülnek a kicsik szervezetébe, és elképesztő károkat okoznak, melyek egy részét felmérni sem tudjuk.

Szintén sokat mondó tény, hogy a Hepatitis B vírus csak vér vagy testi váladék útján terjed. Ha az anya nem fertőzött, azaz nem hordozó, egy steril körülmények közé születő csecsemő a kórházban biztosan nem lesz fertőzött. 

A kismamákat szűrik hepatitis B fertőzöttségre, ami szükségtelenné teszi minden egyes csecsemő vakon történő beoltását.

Mi történik akkor mégis? Tényleg csak kísérleteznek az embereken? Gondoljunk csak bele. Az a legjobb kísérlet, mely titokban mehet végbe, több millió ember bevonásával: nincs felelősségre vonás, gyors, és ha beüt a baj, nincs kire fogni...

A tömegek mérgezése pedig évtizedek ót tart, és tartani fog még sokáig...

OSZD MEG másokkal is!

egészség gyógyszerlobbi oltások gyógyszeripar vakcinák


Megtekintések száma: 85463





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet