Vége lehet Merkel multikulturális ámokfutásának? Az emberek új választást akarnak!

2018. március 3., szombat




Összeomlóban van minden, amit eddig véghezvitt. Lehet-e ebből egy új Európa?

A németek 52 százaléka az új választások kiírását tartja a jobb ötletnek.

Ez pedig alaposan betehet Merkelnek, és az általa éveken át szorgosan épített multikulturális világnak.

A választók közel 60 százaléka szerint az SPD nem kormányképes – derült ki az ARD német közszolgálati média megbízásából készített kutatásból.

A felmérés néhány nappal azután készült, hogy az SPD bejelentette, a párttagok már szavazhatnak arról, hogy koalícióra lépjenek-e Merkelékkel. 

A válaszadók háromnegyede viszont úgy látja, hogy a kancellár konzervatív koalíciója képes a kormányzásra. A megkérdezettek 55 százaléka szerint Merkelék nem értik a német állampolgárok aggodalmait.

Mi is hozhatna el Merkel bukása? Ebbe sokan nem gondoltak bele. Kezdetét veheti-e egy teljesen új Európa politika?

Ha ugyanis merkel nem lesz hatalmon, akkor a bevándorláspolitikáját sem fogja tudni olyan mértékben érvényesíteni, mint jelenleg, legalábbis így sejtik sokan.

Merkel az egyik legfőbb bábu volt ebben a gépezetben, de nem az egyetlen.

Sokak szerint Junckert, és sok meás háttérőpolitikust és vezetőt kellene ahhoz félreállítani, hogy a bevándoroltatás gépezete megakadjon, vagy teljesne leálljon.

Ugyanakkor a Merkellel történő dolgok valóban egy reménysugarat jelenthetnek abban a tekintetben, hogy Európa lassan, de biztosan elkezdi érvényesíteni tudni a NÉP akaratát a vezetőkkel szemben...

Ez pedig az elmúlt pár év legpozitívabb hozadéka lehet.

Ha az emberek idő előtt el tudják zavarni az EU jelenlegi politika garnitúráját, akkor sem lehet már egyes migrációs károkat befoltozni, meg nem történtté tenni, de még menteni lehetne azt, ami menthető.

A nemzetállamok számára fontos szerep jut, és sokan azt sem tartják kizártnak, hogy komoly felelősség jut majd akár Magyarországnak is.

Ugyanis a nyugati országok és a német infrastruktúra mára olyannyira meggyengült a migráció alatt, hogy jelentős károkat szenvedtek, és lassan a keleti blokk országainak szintjén lesznek mint szociális ellátást, mind a gazdaságot tekintve.

Ugyanis míg ők igen, addig a nemzetállamok nem hagyták, hogy a bevándorló embertömeg szétzilálja az országaikat.

Az elkövetkező néhány hónap tehát kritikus lesz mind Európa, mind a tagországok számára. Merkelről nem beszélve...

OSZD MEG másokkal is!

érdekes európa érdekeség bevándorlás merkel politikamenekültek


Megtekintések száma: 85907





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet