Véglegesen összeomlik a Föld élővilága: a fősodratú médiában erről NEM BESZÉLNEK!

2023. szeptember 18., hétfő




Nagy baj van. Az emberiség és a Föld napjai meg vannak számlálva!

Nagyon komoly károkat szenvedett az elmúlt 5-10 évben az élővilág. Olyan kataklizmikus változások zajlanak világszerte, melyek azt vetítik előre, hogy az emberi tevékenységnek és a globális felmelegedésnek köszönhetően a világ élőhelyei drasztikus mértékben mentek tönkre, semmisültek meg.

Ezzel egyidőben drámai, mondhatni tömeges kihalás kezdett el lezajlani.

Ez pedig beindított egy olyan, dominószerű láncolatot, mely alapjaiban dönthet mindent romba...

Az ökoszisztéma ugyanis rendkívül törékeny, és ha valami borul, lehet, hogy MINDEN borul. A média erről nem számol be. A Natgeo és egyéb csatornák még mindig nem beszélnek kellő nyíltsággal a problémáról.

Elhallgatják előlünk a végső igazságot, hogy az emberek továbbra is apátiában éljék mindennapjaikat, miközben a Föld korhad alattuk.

Állatok tömegei követnek el tudatot öngyilkosságot, de van úgy, hogy csak úgy, maguktól pusztulnak el.

Az utóbbi hetekben több olyan esetről is beszámoltak, amikor például több száz majom kapott rejtélyes módon egyszerre szívrohamot. A természetes élővilág tehát haldoklik. Haldoklik több száz féle módon.

Azzal a Föld lakossága már felszínesen tisztában van, hogy a bolygó hatodik, egybne legnagyobb tömeges kihalását éljük át.

Fajok tűnnek el egyik napról a másikra miközben ehhez még az élőhelyük folyamatosa területvesztése is hozzájárul. A légkörünk is egyre változóban van: sokkal mérgezőbbé kezd válni, a talaj pedig hihetetlen mértékben vált terméketlenné.

Egyes korábban termékeny vidékeken ma már SEMMI sem terem meg... Olyan, mintha a Földanya bevégezte volna. Ez pedig nagyon aggasztó...

A világ, amelyben élünk tehát változik. Egy olyan világ felé haladunk ugyanis, ahol minden faj kihalt, és már fák, növények sem borítják a felszínt.

Amikor pedig már minden halottá vált, akkor fogunk rájönni, mennyire értékes is az élet, és mennyire nagyon vigyáznunk kellett volna a Földünkre.OSZD MEG másokkal is!

tudomány tömeges kihalás világvége kataklizma végidők


Megtekintések száma: 79646





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet