Vérfagyasztó dolgok rejtőznek a Párizs alatti katakombákban!

2017. március 28., kedd




Különös árnyalakokról, ijesztő hangokról számoltak be azok, akik le mertek merészkedni éjszaka ezekbe az alagutakba. Tényleg érezhető odalenn a gonosz jelenléte?

A 18 századi legendák borzalmait eleveníti fel a Párizs alatt futó katakomba rendszer söttét mélysége. A középkortól kezdve egészen a 18. századig az ártatlanok, vagy a Szent ártatlanok temetője volt az egyetlen, és legfőbb temető a városban.

Később a halottakat a terjeszkedés, és a túltemetkezés miatt ki kellett valamit találni.

Ki is találták végül, hogy egy földalatti titkos katakomba rendszerben kaphatnának helyet az elhunytak csontjai, ott legalább annyian elférnének, mint összesen eddig.

Egy bizonyos Alexandre Lenoir volt az, aki a rendőrkapitányság egyik vezetőjeként végigjárta ezeket a katakombákat, és felmérte, melyek biztonságosak, és melyeket lehetne temetkezési célra használni. Azóta a katakombarendszer több ezer elhunyt csontjait, és megkopott, kísérteties maradványait rejti. Néhol ezekkel vannak díszítve a falak, és a mennyezet.

Kísérteties hely, és még nappal is sokan arról számoltak be, hogy vérfagyasztó érzés kerítette őket hatalmába odalent lépkedve a csontok, és koponyák tengere között.

Azonban néhányan lemerészkedtek már ebbe a földalatti alagútrendszerbe az éjszaka kellős közepén is. és amit ők láttak, már jóval nehezebben feldolgozható.

A katakombák nagyobb része el van teljesen zárva a látogatóktól, és még nappal, ellenőrzött körülmények között sem lehet ezekre a régiókba lemenni.

Azonban ha valaki mégis megpróbálja, hátborzongató dolgokat fog átélni. Nem egyszer számoltak már be róla, hogy különös halk suttogásokat lehetett hallani a katakombákban visszhangozni, míg más esetben jajgatásokat, zilált zokogásokat hallottak.

Egy alkalommal a katakombák mélyére lemerészkedő fiatal társaság kamerája még a lemerülés után is képes volt rögzíteni a lent látottakat. Vagyis lemerült akkumulátorral is működött valamilyen rejtélyes és ijesztő oknál fogva.

A gonosz jelenlétét tapintani lehet, és léteznek olyan odalent készített felvételek , melyeken kísérteties árnyalakok láthatóak, és fénylő pontok, aprócska átlátszó gömbök.

Ezért senkinek sem javasolják azt, hogy lemenjen éjszaka a katakombákba, és nem csak azért, mert alapjáraton ez illegális, hiszen betörésnek minősül. Városi legendák szólnak ugyanis arról, hogy egyszer egy csapat tinédzser ereszkedett alá a síroknak, és soha többé nem tértek onnan vissza…

paranormál bizarr ijesztő durva


Megtekintések száma: 275454





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet