Veszélyben lehet az amerikai elnök?

2017. március 27., hétfő




A Kennedy-gyilkosságok szakértői csoportja szerint John Kennedy óta az ő esetében van rá a legnagyobb esély, hogy valami történjen vele. Azt is sejteni vélik, hogy mi.

Nagyon kevés dologban találunk egyezést Donald Trump, és más, korábbi amerikai elnökökkel kapcsolatban, ha végignézzük az életútjukat, és a politikai szokásaikat, intézkedéseiket.

A januárban beiktatott amerikai elnököt azonban most mégis egyre inkább Kennedyhez kezdték el hasonlítani.

Legalábbis azok, akik hosszú éveket töltöttek el a JFK merénylet vizsgálatával, és annak beható tanulmányozásával. Mint ismeretes, John F. Kennedy amerikai elnök ellen merényletet követtek el 1963. november 22-én.

A nyitott gépkocsiban utazó Kennedy a merénylet következtében meghalt, és megsebesült John Connally, Texas állam kormányzója is.

Később ugyan elkapták a merénylőt, aki távcsöves puskával lőtte le az elnököt, de a mai napig nem tiszta, hogy valóban ő volt-e az elkövető.

Donal Trump rengeteg ellenséget szerzett magának az elmúlt években. Nem csak arról van szó, hogy tömérdek politikai és üzleti riválisa van, hanem arról, hogy már korábban is nagyon befolyásos pénzemberek, szervezetek tyúkszemére lépet rá.

Annak idején Kennedy is előszeretettel játszott a tűzzel, így utólag sokan nem is csodálkoztak azon, amikor később megölték.

Ráadásul Donald Trump nem úgy "működik", mint egy politikus, és rendszeresen kiveri a biztosítékot minden egyes lépése, mivel unortodox módon politizál, és egy új érát képvisel az elnökök között.

Egyes csoportok szerint Trump azért nyerhette meg a választást, mert az illuminátusok állították az ország élére, azonban ha túlságosan elszabadul, ahogyan korábban az üzleti életben tette, akkor könnyen megütheti a bokáját, és vagy eltávolítják valamilyen súlyos botránnyal, vagy elteszik láb alól.

Erre a John Kennedy gyilkosság, vagyis merénylet kapcsán sokat kutakodó szakértők is rávilágítottak, mint nagyon is lehetséges forgatókönyvre.

Ráadásul egy illuminátus kártyajátékon is szerepel egy Trumpra kísértetiesen hasonlító alak, és ez a kártya azt sugallja, hogy egy távcsöves puskával elkövetett merénylet áldozatává fog válni. Persze egy kártyajáték bizarr jóslatára nem érdemes alapozni, és a különféle összeesküvés elméletekkel is csínján kell bánni.

Abban azért ellenben egyetérthetünk, hogy Donald Trump nagyon megosztó személyiség, és közel sem biztos, hogy nem szerez majd az elkövetkező években olyan ellenségeket magának, akik mindent el fognak követni azért, hogy kivonják őt a politikából, így vagy úgy.

érdekes érdekesség összeesküvés politika


Megtekintések száma: 18857





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet