Vezető tudósok állítják, hogy fejlett idegen civilizáció maradványai lehetnek a Naprendszerben!

2017. május 5., péntek




Hamarosan rábukkanhatunk az idegenek "technológiai aláírására", vagy talán már titokban rá is bukkantunk.

Lehet, hogy nem is kell messzire mennünk, hogy egy földönkívüli fejlett faj nyomaira, pontosabban hátrahagyott technológiájának maradványaira bukkanjunk?

Mint ismeretes, és egyre inkább elismert tény, idehaza a Földön is számos helyen kerül elő olyan lelet, mely ősi idegenek létét bizonyítja.

Most azonban tudósok azt állítják, hogy a Földön kívül a saját Naprendszerünkben is rábukkanhatunk ezekre.

Mindezt ráadásul nem akárkik állítják, hanem komoly vezető tudósok, mint amilyen James T. Wright professzor is.

Szerinte, és sok hozzá hasonló tudós szerint az egykor a Földön élő ősi faj nem csak itt vetette meg a lábát, hanem kolonizálta a Marsot és a Vénuszt is. Ezen a három szomszédos planétán éltek, mielőtt végleg lehagyták a Naprendszert.

Ezeknek a bolygóknak a tektonikus lemezei között lehet a megoldás.

Vagyis nagyon mélyen a talajszerkezet alatt találhatunk majd olyan régészeti leleteket, vagy szerkezeteket, melyek egyfajta technológiai aláírásai lehetnek ezeknek az ősi lényeknek.

Nagyon sok elmélet kering például a Holdról is. Sokan úgy gondolják, hogy egy mesterséges égitest, míg mások szerint természetes, de a legmélyén egykoron - talán még most is - idegenek laktak.

Az Európa nevű hold, vagy a Titán szintén olyan holdak, ahol könnyen kialakulhatott az élet.

A vezető tudósok elmélete szerint ez idáig azért nem leltünk konkrét nyomokra a Naprendszer más bolygóin, mert nem néztünk szét a felszín alatt, és még csak meg sem kapargattuk azt.

James T. Wright szerint az ősi civilizációk maradványai mélyen a felszín alatt rejtőzhetnek. Ezért viszonylag sértetlenül megmaradhattak, védelmet élvezve a felszíni erózióval szemben - mint például az aszteroida becsapódások, vagy a szelek, hiszen a Marson például vannak porördögök.

Ha valóban rá fogunk egy ilyen nyomra találni a közeljövőben, az mindenképpen egy technológiai nyom lesz. Talán egy objektum, egy tárgy, vagy egy szerkezet darabja.

Egy olyan dolog lesz, amit már nem lehet letagadni, és a természet keze művének betudni.

Akár a Kuiper-öv - mely tele van aszteroidával - is tele lehet több ezer éve céltalanul keringő idegen műholddal, melyek azóta üzemképtelenné váltak, és jégbe fagytak.

Nagy valószínűséggel ott vannak a szemünk előtt a nyomok, csak nem vesszük őket észre. Ha igaza van a tudósoknak, akkor alig pár éven, évtizeden belül rábukkanhatunk egy fejlett ősi civilizáció nyomaira a Naprendszeren belül.

OSZD MEG másokkal is!

tudomány ufó ufók idegen idegenek összeesküvés idegen civilizációk


Megtekintések száma: 96607





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet