Vezető tudósok tálaltak ki: egy titkos űrprogram részei voltak: hamarosan bejelentik az elhallgatott technológiákat

2022. január 20., csütörtök




A titkos űrprogramot személyesen megtapasztalók, vagy akik még jelenleg is részét képezik, továbbra is egyre nagyobb számban lépnek a nyilvánosság elé.

Úgy tűnik, hogy a gátak átszakadnak, mivel egyre több ember osztja meg tapasztalatait és emlékeit másokkal – foglalja össze az Új Világtudat

A titkos űrprogramban részt vett egyének és tapasztalók, ügynökök bátor egyének, akik minden esetben súlyos traumát szenvedtek el és elmekontrollt végeztek rajtuk, miután bekerültek a szigorúan titkos és más katonai programokba.

Michael Relfe, Randy Cramer, Corey Goode, Tony Rodrigues és Michael Gerloff kinyilatkoztatásai, akik részei voltak a titkos űrprogramnak, arra utalnak, hogy a színfalak mögött egy egészen más világ létezik, egy olyan jelenség, amelyet Richard Dolan ufológus szakadár civilizációnak nevezett.

Még ha nem is mindegyik személy tűnik hitelesnek, bizonyos témákban és részletekben megerősítik egymást, mint például a “20 év és vissza” program, a Holdon és a Marson található bázisok, az életkor regressziós, a teleportációs és a klónozási technológia.

A különböző informátorok szerint több titkos űrprogram csoport, szervezet és vállalat létezik, mint például az ICC (Bolygóközi Vállalati Konglomerátum), az LOC (Hold Műveleti Parancsnokság), az MDF (Mars Védelmi Erő), a Solar Warden és a Sötét Flotta.

Az ICC – Bolygóközi Vállalati Konglomerátum

Az ICC a világ minden tájáról származó vállalatok konglomerátuma, amely repülőgép-technológiákat épít. Alapvetően az összes olyan vállalat, amely összeállt, összegyűjtötte az erőforrásait, és hatalmas infrastruktúrát hozott létre a Naprendszerünkben.

Elena Kapulnik (lásd alább) szerint az ICC-nek 11 bázisa van a Marson, amely magában foglal gyárakat, laboratóriumokat, kutató és fejlesztő és fegyvergyártó létesítményeket. Azt állítja, hogy az ICC űrállomás-platformjai Wernher von Braun eredeti vázlatain alapulnak (a NASA-nak dolgozó náci tudós, akit az Egyesült Államokba csempésztek a 2. Világháború végén).

Feltárta az ICC Mars bázisainál az infrastruktúra építésében részt vevő vállalatokat (amerikai és német vegyesvállalatok, köztük a TRW, a General Dynamics, a Lockheed, a Douglas, a Northrop Grumman, az Exxon Mobil, a NASA JPL, a Boeing, az Astro-und-Feinwerktechnik Adlershof GmbH, a Bayer és az Allianz).

LOC – Hold Műveleti Parancsnokság

Az LOC egy demilitarizált zóna a Holdon. Ez egy olyan terület, ahol a titkos űrprogramok személyi állománya találkozik, mielőtt tovább indul a Naprendszerbe és azon túl. Ez a különböző titkos űrprogramok számára semleges zónaként szolgál. Továbbá Naprendszerünk légiforgalmi irányítása is itt történik. A LOC-nek három helyszíne van: az LOC Alpha, az LOC Bravo és az LOC Charlie.

MDF – Mars Védelmi Erő

Az MDF a fő védelmi szervezet a Marson. Randy Cramer és Penny Bradley (lásd alább) leírják fő funkcióját, hogy megvédjék a Mars Kolónia Vállalatot az őslakos marsi fajoktól, beleértve a reptoid és rovar idegen fajokat.

OSZD MEG másokkal is!

Forrás: ÚJVilágtudat


Megtekintések száma: 17618





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet