Virtuális utazás az univerzum peremére - VIDEÓ

2016. november 25., péntek




Egy látványos, másfél órás szinkronizált dokumentumfilm bámulatos módon tárja elénk az univerzumot, mintha csak ott lennénk az utazás során az űrben.

Az utazásunk a Földről indul, és az emberiség otthonától egyre távolodva mutatja be napjaink zseniális felfedezéseit, és a hozzájuk kapcsolódó, jelenlegi tudományos ismereteink szerint felépülő világegyetemet, és a benne elhelyezkedő csillagokat, naprendszereket, égitesteket.

Galaxisok között ugrálunk, csillagködökön át barangolunk, miközben rengeteg hasznos információval bombáz minket a videó.

Az utóbbi évek egyik legátfogóbb, és egyben leginteraktívabb utazásáról van szó. A film annyira látványos, hogy érdemes nagy felbontásban végig nézni, teljes képernyőn.

Garantáltan kikapcsol minket, és ha csak egy rövid időre is, de elgondolkodtat szerepünkről és helyünkről a világegyetemben.

Az Utazás az univerzum peremére elénk tárja, hogy mit látnánk űrhajónk ablakából, ha képesek lennénk keresztülszelni a teljes világegyetemet.

Lélegzetelállító, és egyben ijesztő, hogy mekkora világegyetemben élünk, és hogy mennyire nem ismerjük még a működését, és célját.

Talán eljön majd a nap, amikor az emberiség az univerzum minden titkát ismerni fogja, de addig még sok-sok millió éven át kell tanulnia fajunknak.

Ha tetszett, OSZD MEG másokkal is!

tudomány rejtély rejtélyek csillagászat űrkutatás


Megtekintések száma: 47321





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet