Winston Churchill tudott az idegenek létezéséről?

2017. május 1., hétfő




Bizonyíték lehet rá, hogy Churchill birtokába jutottak olyan dokumentumok, melyek idegen civilizációkhoz köthetőek.

Bizarr állítások hangzottak el nemrégiben Winston Churchill életével kapcsolatban. Többen azt állítják ugyanis, hogy az elnök tisztában lehetett az idegen létezésével.

Sőt, az elnök még ennél is többet tudhatott rólunk.

Talán nem is véletlen, hogy egyfajta tanulmány is írt róluk, melyben a létezésüket pedzegette, az akkori kutatásokra alapozva téziseit.

Jason Chapman szerző nem kevesebbet mond, mint azt, hogy az 1950-es években működhetett egy olyan titkos operatív szervezet, mely a brit kormány fennhatósága alatt üzemelt, és az idegeneket kutatta.

Az angyal kódnevű csoport tagjai voltak olyan Cambridgeből érkező fizikusok, akiket az egykori elnök arra kért, hogy vizsgáljanak meg számos olyan ufó esetet, melyre nem találtak hivatalos magyarázatot.

1952-ben Churchill írt egy rövidebb esszét arról, hogy vajon léteztek-e repülő csészealjak abban az időben. Rendkívül érdekes dolgok foglalkoztatták, és mindezeknek utána lehet járni a nemzeti levéltár archívumában Jason szerint.

A későbbiekben, 1952 után nyithattak egy olyan munkacsoporott is, mely kifejezetten a repülő csészealjakat kutatta, legalábbis egyes az archívumban talált dokumentumok ezt sugallják.

Peter Horsley, aki a királyi légierő egyik főparancsnoka volt még egy olyan értekezést is írt - melyet szintén az archívumban talált meg a szerző, mely "hangok egy másik szobából" címmel futott. Ebben Horsey megdöbbentő élményét írta le, egy idegen látogatóról, aki időnként meglátogatta éjszaka, és képes volt az elméjéből olvasni, és beszéd nélkül kommunikálni vele.

Horsey meg volt róla győződve, hogy a Mr. Janusnak nevezett személy nem vlt teljesen ember, hanem vagy egy idegen-ember hibrid, vagy pedig egy teljes mértékben földönkívüli lény, aki emberalakot öltött.

Ezek a beszámolók és esetek mind egyetlen munkacsoporthoz futottak be, akik titokban folytattak kutatásokat annak érdekében, hogy felderítsék az egyes ügyeket.

Minderről pedig Churchill saját maga is tudott, sőt, egyese állítások szerint ő volt a munkacsoport egyik fő vezetője, aki életre hívta az egészet.

Akárhogy is, Churchillnek sokkal több köze lehetett az idegenekhez, és az idegenekkel foglalkozó valódi X-aktákhoz, mint ahogyan azt korábban bárki gondolta volna.

OSZD MEG másokkal is! 

ufó ufók idegen idegenek összeesküvés eltitkolt tények x-akták


Megtekintések száma: 41482





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet