Zombi támadás történt Oroszországban?

2017. május 2., kedd




Megdöbbentő felvétel került elő egy eltitkolt katonai akcióról.

Az elmúlt évek egyik legérdekesebb, egyben legfelkavaróbb felvételei közé tartozik az a videó, amit állítólag Oroszországban készítettek katonai erők, egy titkos küldetésen.

Ha jól megnézzük a felvételt, az látható rajta, amint egy feltehetően orosz katona menekül valami elő. Többször tüzel, de a célpontot nem látjuk a hő kamerás felvételen keresztül.

Később előkerül egy, majd több humanoidszerű alak, melyek időnként furcsa mozgást végeznek, és üldözőbe veszik a katonát, aki bár rengeteg golyót beléjük ereszt, azok nem torpannak meg.

Végül egy épületbe menekül be, de a különös alakok utolérik, bekerítik, és megölik. A felvételen az a hátborzongató pillanat is látszik, ahogy a katona testét később darabokra szedik.

Egyes források szerint a felvétel valódi, és egy veszettség vírussal való kísérletezgetés eredményeképpen szabadultak ki a fertőzöttek egy meg nem nevezett katonai komplexum közelében, ahová később egy elit alakulatot küldtek.

Sok szkeptikus felhívja a figyelmet arra, hogy a videón látott alakok, ha valóban hő kamerával készült a felvétel, nem lehetnének melegek, vagyis nem is kellene látszódniuk.

A halott testek ugyanis minden esetben ki vannak hűlve.

Azonban akadnak olyan vélemények, melyek szerint ezek nem a szó klasszikus értelmében vett zombik, hanem egy tovább mutálódott veszettség vírussal fertőzött csapat.

A veszettségről régóta tudjuk, hogy komoly veszélyeket hordozhat magában, és ha véletlenül mutálódna valami nagyon gyorsan terjedő vírussal, akár egy zombi járványhoz hasonló járványt is okozhatna.

Annak ellenére, hogy a fenti történet erősen megkérdőjelezhető, tehát tessék fenntartással kezelni, sok szakértő szerint egyáltalán nem kizárt, hogy a jövőben tényleg szembe kell majd néznünk egy zombi apokalipszissel.

OSZD MEG másokkal is!

hihetetlen összeesküvés bizarr ijesztő eltitkolt tények zombik zombi apokalipszis


Megtekintések száma: 660355





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet