Zseniális, 360 fokos videó egy látványos, lélegzetelállító túráról Dali festményeinek világába

2017. január 23., hétfő




Ebben a videóban szó szerint körbenézhetsz magad körül. Mintha tényleg ott lennél. Ráadásul Salvador Dali híres festményei által megelevenedett világban bolyonghatsz.

Az a szürreális világok csodáit csak úgy lehet élvezni legjobban, ha úgy érzi az ember, hogy ott van. Ezzel a 360 fokban leforgatott animációval most látványosan élheted át az élményt.

Ahhoz, hogy minél látványosabb, és nagyszabásúbb legyen az élmény, a videó megalkotói egy képzeletbeli világot elevenítenek meg a szemed előtt.

Salvadro Dalí híres festményei egyértelműen a szürrealista alkotások egyik fő irányvonala volt akkoriban, de még ma is igen meghatározónak. A modern művészet sajátos személyisége volt. A szürrealista alkotásmód magas esztétikai szintre emelésével egyszerre nyitott és tetőzött be egy korszakot.

A videót 360 fokban körbe lehet forgatni, de aki egy igazán valósághű élményre akar befizetni, akkor egy Oculus Rifttel, vagy egy VR szemüveggel is kipróbálhatja.

Ezeken az eszközökön a beszámolók szerint már tényleg olyan a hatás, mintha az ember ott lenne ebben a varázslatos, Dalí által létrehozott világban.

Ha tetszett, OSZD MEG másokkal is!

hihetetlen hihetetlen helyek gyönyörű helyek


Megtekintések száma: 25044





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet