10 dolog, amit biztosan tudunk a roswell-i ufószerencsétlenségről: ma is rejtély, mi zuhanhatott le az amerikai ksivárosban

2018. június 24., vasárnap
Az 1947 nyarán lezajló földönkívüliekkel kapcsolatos szerencsétlenségről aligha lehet sokat tudni. Rengeteg még ma is a megválaszolatlan kérdés, azonban van 10 dolog, ami annyira biztos, hogy akár tényként is lehet kezelni!

A Roswellben történt események örökre meghatározták az ufó kutatás menetét. Igazi Szent Grálként kezelik az esetet mind a mai napig. Annak ellenére teszik mindezt, hogy még most is rengeteg a megválaszolatlan kérdés.

Van 10 dolog, amit azonban biztosan tudunk az eseményekről.

1. Nem meteorológiai ballon volt

Szinte biztos, hogy nem egy hétköznapi meteorológiai ballon volt a rejtélyes tárgy, ami lezuhant. Ezt a helyi farmerek is megerősítették, és az a férfi is, aki először volt kint a terepen, és látta a korong alakú tárgyat, mely egyértelműen nem összetévesztendő egy meteorológiai ballonnal.

2. Voltak idegen testek

Olyannyira nem meteorológiai ballon volt a lezuhant tárgy, hogy a helyszínen testeket is találtak. Persze a kormány részéről ment a félreinformálás. Beszéltek meteorológiai ballonról, később még tesztrepülést végző katonai repülőről, melyben tesztbábuk ültek, és azokat láthatták a szemtanúk.

3. Volt köztük, aki még élt

Egyes, forrásmegjelölés nélküli felvételeken nem csak fekete hullazsákokat lehet látni, hanem élőnek tűnő idegen testeket. Állítólag volt a tetemek között több olyan egyed is, akik még éltek a balesetet követően.

Később közülük többen meghaltak, csupán egyetlen túlélő, EBE élte túl több évvel a roswell-i lezuhanást, azonban később az 51-es körzetben – ahová szállították a testeket is – pusztult el.

4. A technológiát felhasználták

Ma már arról is sokan beszélnek, hogy napjaink új technikai vívmányai mind a Roswellben lezuhant csészealjnak köszönhetőek. Ilyen újítás a katonai éjjellátó, melynek fejlesztése igazán a Roswellt követő években lendült meg. Milyen véletlen, igaz?

Napjainkban a gondolatvezérelt technológiák is kezdenek egyre kiforrottabbá válni, ami nem véletlen, mert évtizedek óta kísérleteznek rajta, és próbálják megfejteni azt a tenyérlenyomatokat tartalmazó panelt, melyet a lezuhant csészealjban találtak.

A panelen nem voltak gombok, semmiféle más csatlakozó, ezért biztosak voltak benne a tudósok és mérnökök, hogy az idegenek a gondolataikkal vezérelték a szerkezetet a panelen keresztül.

5. A hadsereg és a kormány elhallgatta az információkat

Sokan csak összeesküvés elméletnek tartják Roswellt, azonban mások szerint a valóságban a hadsereg rájött, mivel is van dolga, és rögtön, módszeresen próbálta meg tüntetni a nyomokat. Először ugyanis még ők is azonosítatlan tárgyról beszéltek.

Aztán hirtelen – talán felsőbb utasításra – teljesen másról kezdtek el beszélni: meteorológiai léggömbről. Minden kizárt, hogy a véletlen műve legyen. A szemtanúkat később feketeruhás hatósági emberek fenyegették meg, és beszélték rá arra, hogy nem láttak semmi különöset.

6. Az 51-es körzet érintettsége

A testeket az 51-eskörzetbe szállították, de először a tragédia éjjelén még Fort Worthbe szállították, az ott található katonai bázisra. Hogy később mi lett a testekkel, azt senki sem tudja, de akadnak olyan archív anyagok, melyek árulkodnak bizonyos boncolásokról, kísérletekről.

Állítólag az 1947-ből származó testminták még most is ott hevernek valahol az 51-es körzet egyik laborjának széfjében.

7. Idegen boncolás

Az idegenek állítólagos boncolásáról több felvétel is fellelhető a neten. Ezek forrása bár kérdéses, nem mindegyikről tudták végül bebizonyítani, hogy hamis. Egy orosz felvételről például sokáig azt mondták, hogy valós, és az ott látott munka valóban szakszerű boncolási munka.

Az egészen biztos, hogy ezeket a lényeket felboncolták, és megvizsgálták a szerveiket, működésüket. Hogy a roswell-i eseményekben elhunyt testekről készült-e valaha boncolási felvétel, arra igen a válasz. De hogy ezek a tekercsek hol vannak, azt valószínűleg sosem tudjuk meg, csak ha egyszer ezt valaki kiszivárogtatja.

8. Különös anyag az idegen űrhajóból

Az egyik farmer még az előtt tudott anyagot begyűjteni a szokatlan roncs körül, hogy a hatóság emberei kiérkeztek volna. Később a különös, fóliaszerű anyag összetételét nem tudta meghatározni, ezért elvitte bevizsgáltatni.

Az eredményeket aztán szőrén-szálén eltüntették, őt pedig megfenyegették, hogyha bármi is mondani mer, veszélybe kerül az élete.

9. Azóta tudjuk az igazságot

Nem vagyunk egyedül a világegyetemben. Ezt azóta tudjuk, pontosabban az amerikai kormány, és a hadsereg. Azelőtt is sejtették, hogy nem oroszok cikáznak a légtérben szuperfejlett technológiával, de akkor vált bizonyossá a vezérkar számára is, hogy tényleg nem vagyunk egyedül, és tényleg idegen világokból érkezett fajok látogatják bolygónkat.

10. Ki fog derülni, hogy pontosan mi történt

Abban biztosak lehetünk, hogy egy napon, de még ebben az évszázadban ki fog derülni, hogy pontosan mi történt aznap éjszaka, és hogy miért titkolózott annyira a kormány. Az idő nekünk dolgozik, ezért mérget vehetünk rá, hogy a titkos akták teljes tartalma ki fog szivárogni az évek múlásával.

ufó ufók idegenek roswell


Megtekintések száma: 243961

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet