10 dolog, amit tudnod kell a Nibiruról

2017. június 25., vasárnap
Összeszedtük a legérdekesebb tényeket a Nibiruról, amit Marduk csillagaként is emlegetnek, és melyről azt tartják, hogy belátható időn belül össze fog ütközni a Földdel.

1. Eredetileg Zecharia Sitchin könyvíró - aki rengeteget régészkedett is - volt az, aki a sumer mitológiát, és az ősi, több ezer éves ősi sumer agyagtáblákat elemezve fejtette meg, hogy a sumerok elbeszéléseiben szerepel egy bolygó, melyet Marduk csillagaként emlegettek. A legenda szerint innen, a Nibiruról származtak a Földet és az ősi emberiséget meglátogató Anunnaki idegenek.

2. A Nibiru pusztulóban volt, amikor a Földre látogattak az Anunnakik. A Földön megtelepedve aztán aranyat kezdtek el kitermelni, ugyanis ezt valamilyen titkos kémiai módszerrel átalakítva, és a Nibiru légkörébe eresztve képesek voltak megmenteni szülőhazájukat.

3. Sokan úgy tartják, hogy a több évtizede sejtett, 2015 óta pedig erősen valószínűsíthető kilencedik bolygó, mely a Naprendszer külső peremén kering, nem más, mint maga a Nibiru.

4. 3600 éves keringési pályával rendelkezik. Ez azt jelenti, hogy míg a Föld egy év alatt kerüli meg a Napot, addig a Nibirunak erre 3600 évre van szüksége. Sokak szerint nem véletlenül esik egybe ez a ciklus a történelem nagy tömeges kihalásaival.

5. A hírekben és a sajtóban először 1983-ban tettek a Nibiruról, és annak lehetséges közeledéséről, összeütközéséről a Földdel. Azóta rendre feltűnik a hírekben, és egyre többen sejtik, hogy küszöbön van egy vele való végzetes találkozás.

6. Egyes teóriák szerint az Orion csillagképből érkezett a Nibiru, és a sumerok idején haladt el a bolygónk mellett, a belső naprendszerben. Ettől a ponttól kezdve elkezdett távolodni, majd eltűnt a Naprendszer külső peremén, hogy több ezer év múlva újra visszatérjen.

7. Több mitológiai utalás van a Nibirura. Az egyik szeriunt a végidőkben az égen két Nap fog ragyogni, az egyik azonban egy gigantikus bolygó lesz, és minden baj okozója.

8. A Kolbrin Biblia "A pusztító"-ként is nevezi az égitestet, mely majdnem akkor, mint a Jupiter, és hihetetlenül erős gravitációs mezővel rendelkezik. A Kolbrin jóslat szerint csak a bölcsek tudják, hogy mikor járt utoljára a közelünkben, és mit fog magával elhozni, ha újra megjelenik.

9. Más feltételezések szerint a Nibiru egy mesterséges égitest, amin magas fejlettségű és nagy termetű, emberszerű lények élnek, akik az égitest Föld közeli periódusaiban rendszeresen meglátogatják az emberiséget, és jeleket, nyomokat hagynak Földünkön. Tehát ezen teória szerint a Nibiru valójában egy csillagközi űrhajó.

10. Egyes feltételezések szerint, ha mégsem ütközünk a Nibiruval, annak mágneses és gravitációs ereje elég nagy lesz ahhoz, hogy a Földet "kilökje" az eredeti pályájáról, ezzel lassú, és fájdalmas halált hozva ránk.

OSZD MEG másokkal is!

nasa összeesküvés világvége nibiru kataklizma anunnakik sumerok sumer


Megtekintések száma: 239190

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet