​10 Európai rémtörténet, ami rávilágít: miért követ el végzetes hibát az EU a bevándorlással!

2018. június 1., péntek
Még mindig hiszel egy színes, nyitott társadalomban? Akkor ezt a 10 MEGTÖRTÉNT esetet nem mondták el neked!

Bécs

Egy 7 éves kislányt ölt meg egy 16 éves csecsen migráns Bécsben. A fiú és a 7 éves kislány jól ismerték egymást, ugyanabban a társasházban laktak, sőt barátok is voltak. A fiú a fürdőszobába parancsolta a kislányt, majd egy konyhakéssel leszúrta. A lány holttestét a szeméttárolóban találták meg egy napra rá.

Svájc

Egy migráns ölte meg Svájcban a 60 éves Eva Engbergt. Az iráni férfit már kitoloncolták az alpesi országból, de könnyedén visszajutott Svájcba. Ezután követte el tettét.

Skócia

Egy fiatal nő egy szórakozóhelyről tartott haza Skóciában, amikor a két férfi követni kezdte, majd egy park mellett a földre teperték. A migránsokat elítélte a bíróság.Anglia

A nottinghami mecsetben Koránt oktató imám szexuálisan zaklatott egy 12 éves fiút. A pedofil muszlimvallási vezetőt bűnösnek találta a bíróság. A 61 éves, pakisztáni migráns hátterű Mohammed Rabani,Nottingham Sneinton nevű negyedének az egyik mecsetjét már közel három évtizede vezette, emellett pedig gyerekeket tanított a Korán ismeretére.

Svédország

Migránsok akarták felgyújtani a göteborgi zsinagógát. A rendőrség szerint az elfogott három palesztin illetve szír muszlim bevándorló az ellen akart tiltakozni, hogy Donald Trump elnök döntött a tel-avivi amerikai nagykövetség Jeruzsálembe költöztetéséről. A férfiak ideiglenes tartózkodási engedéllyel rendelkeztek Svédországban és munkavállalási vízummal érkeztek a skandináv államba.

Németország

Egy korábban már elítélt illegális bevándorló megölt egy nyugdíjas nőt a német fővárosban. Május elején holtan találták a 84 éves nénit a lakásában. Az áldozatra a fia talált rá, az idős nő súlyos fejsérülést szenvedett. Két héttel később derült ki, hogy a gyilkos egy 23 éves kameruni migráns volt. A kameruni férfi illegális bevándorló és hajléktalan volt ennek ellenére mégsem utasították ki az országból.

Franciaország

Gyerekei előtt vertek véresre egy férfit a migránsok Franciaországban. Egy 20 fős migránscsapat szabályszerűen megtámadta az egyik Bois-Blancs-i játszótéren pihenni vágyó családokat. Eszméletlenre és véresre vert családapa, ellopott mobiltelefonok, valamint síró, sokk hatása alá került kisgyerekek maradtak utánuk.A rendőrség senki ellen nem indított büntetőeljárást a történtek miatt. Megdöbbentő, hogy azért került sor az agresszív támadásra, mert az egyik szülő szólni mert az elkövetők egyikének, hogy ne hajtson be motorral a gyerekek közé. Egy apuka szólt neki, hogy ezt ne tegye, mire a motorkerékpáros azonnal arcon vágta. A férfi felesége kétségbeesetten odarohant, hogy segítsen, de az agresszív migráns neki sem kegyelmezett, kétszer őt is arcon ütötte.

Olaszország

Egy nigériai migráns, aki eszméletlenre vert egy rendőrt, csupán két és fél év felfüggesztett börtönbüntetést kapott Olaszországban. Matteo Salvini, a Liga elnöke ezt őrületnek nevezte és azt ígérte, hogy hamarosan minden megváltozik az országban.

Bosznia-Hercegovina

Összeverekedett két migránscsoport a Szarajevótól 120 kilométerre délnyugatra fekvő, Mostarhoz közeli Salakovacban kialakított befogadóközpontban. Egy őr is megsérült, aki meg akarta akadályozni a verekedést. A boszniai rendőrség szerint az őrnek könnyebb testi sérülést okozó migránst a hatóságok előállították. A helyi sajtó jelentései szerint, amióta migránsokat szállítottak a befogadóközpontba, folyamatosak a verekedések, és az afgán, pakisztáni és szíriai bevándorlók közötti leszámolások. A Szarajevó központjában illegálisan sátrazókat május 18-án szállították a Nyugat-Európába tartó migránsútvonaltól távol eső Salakovacba.

Magyarország

2015-ben mi is közel voltunk ahhoz, hogy mindezek velünk is megtörténjenek.

A Magyar Táncművészeti Főiskola néptáncos hallgatója elmondta, hogy az Erkel Színházból a Blaha Lujza tér felé indult, amikor egyszer csak ott termett négy fiatal migráns férfi.

Szerencsére az ügy ennél nem ment tovább. Hat járőr jelent meg, és az elkövetők elrohantak.

OSZD MEG másokkal is!

érdekes érdekesség európa politika bevándorlás menekültkrízis


Megtekintések száma: 33533

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet