10 éven belül eljön a Bibliai Armageddon?

2017. november 26., vasárnap
Egyre több próféta és Biblia szakértő állítja, hogy közel a vég, mikor az emberiség az utolsó nagy csatát vívja meg. A gonosz bekebelezi a Földet egy árnyékkormány keretében?

A Biblia kifejezetten Isten háborújaként utal Armageddonra. vagyis a Föld egyik legnagyobb csatája egyértelműen ott fog eldőlni, a világ végóráiban.

Ez közvetlenül a második eljövetelt fogja megelőzni egyes vélekedések szerint.

Számtalanszor felteszik azt a kérdést, hogy miért háborúzik Isten valójában, ha alapjában béke és a rend fűződik a nevéhez?

Talán nehéz elképzelned, hogy Jehova, ’a szeretet Istene’ azzal bízza meg a Fiát, ’a Béke Fejedelmét’, hogy háborút viseljen (2Korintusz 13:11; Ézsaiás 9:6).

De ha tisztán látjuk az indítékaikat, minden bizonnyal megértjük ezt a helyzetet. A Zsoltárok könyve Jézust harcoló lovasként ábrázolja. Miért harcol? Ahogyan azt a zsoltáríró kifejti, Krisztus „az igazság, az alázat és az igazságosság ügyéért” vágtat.

Azért visel háborút, mert szereti az igazságosságot, és gyűlöli a gonoszságot (Zsoltárok 45:4, 7).

Amíg gonosz emberek vannak hatalmon, az igazságos emberek nem örvendhetnek békének és biztonságnak (Példabeszédek 29:2; Prédikátor 8:9).

Egy alapvető megtisztulási folyamaton kell tehát átesnie az embernek. A végidők órái elkerülhetetlenek, és csak ezen keresztül vezet út az örök igazsághoz és Isten és az öröklét királyságához.

Kinek az oldalán állunk majd ebben a döntő ütközetben? Legtöbbünk automatikusan azt feltételezi, hogy a jó oldalon áll. De hogyan győződhetünk meg erről?

vajon mit fogunk tenni a végórákban? Bűnbocsátást nyerhetünk, ha kellően komolyan megbánjuk a bűneinket. Azonban Jézus, a félelmetes bíra szigorú lesz. Akik bűnben éltek, azok a kárhozaté lesznek, és a pokol kénköves tavában fognak örök kínokat átélni.

Az igaz szívűek viszont egy másik világban, a mennyek országában lelhetnek örök nyugalomra.

OSZD MEG másokkal is!

összeesküvés vallás biblia háborúk próféciák végidők armageddon


Megtekintések száma: 196454

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet