10 félelmetes bábu, aminek nem kellene léteznie

2020. december 30., szerda




A hideg kiráz a riasztó műanyag bábuktól? Íme, a 10 legrémisztőbb, ami valaha elkészült!

A riasztó műanyag bábukat rendszeresen alkalmazzák különböző horrorfilmekben ijesztgető faktorként, mert az elemi, legbensőbb félelmeinkre hatnak.

Bizonyára a te gyerekkorodban is voltak olyan játékok, plüssök, babák, melyektől féltél, mert riasztó volt a külsejük, vagy csak egyszerűen nem érezted magad nyugodtan a jelenlétükben. Összegyűjtöttük a 10 legfélelmetesebb játék babát, amit valaha alkottak!

Aki ezt a bábut elkészítette, annak biztosan nem volt gyerekkora, vagy ha igen, akkor az olyan lehetett, mint a pokol. Ezek a riasztó szemek, és ez a tekintet egyszerre tükröz valamiféle őrültséget, és bizarr magányt.

Ez a bohócnak látszó, de valójában vérfagyasztóan félelmetes baba feltehetően egy olyan gyereké lehetett, aki nem élvezte a gyerekkorát. Az arca nagyon ijesztő, és a bohóc tekintete egyáltalán nem olyan vidám, mint elsőre gondolná az ember. Az a történet kering erről a báburól hogy korábban egy meg nem nevezett sorozatgyilkosé volt.

Ezt az ijesztő katonai bábut feltehetően a hadsereg készítette azzal a céllal, hogy már a gyerekkorban megcélozzék a fiúkat, hogy milyen jó is a hadsereg, és mennyire jó érzés katonaként szolgálni a hazát. Bár csak ne ezzel a bábuval tették volna…

Ijesztő néger babaként tündököl az a baba egy ismeretlen férfi vállán, mely a székletet is kiénekelné a gatyánkból, ha az éjszaka közepén a szobánkban találnák hívatlanul. Ez az egyike a legfélelmetesebb babáknak a földön. Micsoda vicsorgó, és gonosz tekintet!

Ezt a rendkívül ijesztő bábut a padláson találta egy férfi. Nem jött rá, hogy hogy került oda, sem arra, hogy eredetileg kinek a tulajdonában volt, de egy kicsit utána kutakodva nem talált hasonló bábut, így valószínűleg egy ijesztő egyedi darabról van szó.

Ez az ijesztő bábu Németországban készült még az 1870-es években. Nem mai darab, de valamilyen ördögi oknál fogva az idő alig fogott rajta…

Néha már az is elég, ha csak egy bábu fejét találjuk meg. Ez a picike darab is képes úgy tekinteni ránk, hogy attól felálljon a hátunkon a szőr. Ha ezzel találnánk szembe magunkat éjszaka, igencsak nadrágot kellene cserélni.

Ennek az ijesztő bábunak az a különlegessége, hogy van egy sokkal apróbb másolata is, mintha csak egy parányi tükörképe lenne önnön magának. Az biztos, hogy nem tennénk magunk mellé az esti lefekvés előtt.

Ha ezt a bábut látjuk, nem vagyunk benne 100%-ig biztosak, hogy egyedül vagyunk otthon. Olyan, mintha a bábu szemei igazi szemek lennének, és figyelne minket éjszaka, mikor alszunk. Ki tudja, talán oda is áll az ágyunk mellé, mikor éjfélt üt az óta!

Ez a Michael Jacksonról mintázott hulla sápadt bábu sem éppen egy gyerekbarát bábu, de megkockáztatjuk, hogy még a meglett felnőttek is képesek lennének szívbajt kapni tőle, ha az éjszaka közepén meglátnák a folyosó végében heverni a sarokban.

A látottak után mi a helyedben kétszer meggondolnánk azt, hogy valaha vegyünk-e bábut magunknak, vagy a gyereknek a gyerekszobába. Néha ugyanis még a legártatlanabb kinézetű játékok is életre kelnek az éj sötétjében...

paranormál érdekes érdekesség bizarr ijesztő félelmetes


Megtekintések száma: 152257





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet