10 jel, hogy eltávozott szerettünk a közelünkben maradt

2015. december 22., kedd




Éreztük már úgy, hogy rég elhunyt szerettünk talán a közelben van? Összegyűjtöttük a legárulkodóbb jeleket, melyek jelzik, ha valóban velünk van, és esetleg üzenni akar nekünk.

Üzen álmunkban

Amikor alszunk, akkor a vibráció megnő, így könnyebben érhetnek el bennünket az üzenetek, mivel a tudatalattink sokkal kevésbé zsúfolt, mint az éber elménk. Gyakran van, hogy egyes álmainkat sokkal valóságosabbnak érezzük, mint más álmainkat.

Ezekben a valóságos álmokban időnként feltűnnek az életünkben már korábban elhunyt személyek, szerettek. Ha ilyen álmod van, érdemes figyelni, mert lehet hogy üzenni akar valamit a túlvilágról. Főleg ha ezek az álmok nem egyzser fordulnak elő, hanem ismétlődnek.

Különös illatok

A szellemek gyakran kommunikálnak velünk olyan módokon, hogy más érzékszervvel érzékeljük őket. Tehát előfordul, hogy nem látjuk őket - ez a legritkább eset - hanem csak hangokat hallunk, vagy furcsa, a környezettel nem indokolt illatokat érzünk. Lehet ez kedvenc parfüm, esetleg dohányillat, másoknál lehet étel aromája is.

Helyváltoztató tárgyak

Előfordult már, hogy a reggeli bögre kakaód letetted egy pillanatra, és később teljesen máshol találtad meg, holott tisztán emlékszel, hogy az asztalra tetted? Hogyha ilyen események nagyon sűrűn előfordulnak, akkor lehetséges, hogy szellemek vannak a dologban. De lehetnek ennél még erősebbek jelek is, például egy fotóról, amely a szeretett személyt ábrázolja.

Jövőbe látás

Ha ért már minket különös inger, melynek során azt éreztünk, hogy egy pillanatra látjuk a jövőt, akkor abban is túlvilági erők játszanak szerepet. Ezek a jövőbe sugárzó gondolatok sokszor nem is akkor jönnek, mikor ébren vagyunk, hanem álmunkban.

Ekkor megjelenik egy elhunyt szerettünk, és valamit a jövővel kapcsolatban mond nekünk, vagy a jövővel kapcsolatos eseményeket látunk a szemünk előtt pörögni. Később rendszerint ezek az események mindig igaznak bizonyulnak.

elhunyt-szerettunk

Váratlan találkozások

Nem feltétlenül a véletlen műve, hogyha a megfelelő emberrel találkozol, amikor szükséged van rá. Lehetséges, hogy elhunyt szeretteid végig segítenek az úton, hogy szembejöjjenek veled a megfelelő lehetőségek. Ez azt jelenti, hogy ő a síron túlról próbálják valami miatt egyengetni az utad. Gondviselésből, féltékenységből, szeretetből.

Temetőben

Egy híres médium, James Van Praagh szerint mindenki részt vesz a saját temetésén, amikor meghal.Sokszor még a helyszínen is körbemennek, hogy vigaszt nyújtsanak szeretteiknek, próbálják jelezni, hogy megbékéltek a halállal. Hogyha befelé figyelsz, akkor meghallhatod a vigasztalásukat.

De az is előfordult már, bizonyos erősen karizmatikus személyek esetében, hogy ténylegesen és láthatóan megjelentek saját temetésükön. Voltak olyanok, akikről még állítólagos fotók is készültek.

Az állatok

A háziállatok éreznek valamit a túlvilágból. Ezen nincs mit vitatni. Ha valaki meghal a családban, a kutya azonnal elkezd szomorúan vonyítani, még akkor is, ha addig nem látta a holttestet. Az állatok valamiért jóval előbbre tudják, ha valaki el fog menni. Talán a földrengéseket is ezért érzik meg órákkal, vagy akár napokkal bekövetkeztük előtt.

Ha háziállatunk meredten nézi a falat, esetleg látszólag a semmit ugatja, akkor biztosak lehetünk benne, hogy "valaki" épp "látogatóban van" nálunk a túlvilágról.

Különös hangok

Néha, ha elbambulunk, vagy csak nagyon fáradtak vagyunk, - főleg a gyász korai szakaszában - hallani véljük időnként szerettünk hangját. Vannak akik szerint ez nem a fáradtság jele, hanem tényleges észlelések, méghozzá frissen elhunyt szerettünk szeretne így jelezni felénk. Elmondani valamit, vagy üzenni bizonyos dolgokat. Lehet hogy van némi lezáratlan ügye velünk, és ezért keres meg időről időre, ilyenkor meghalljuk, hogy beszél hozzánk egy másik helyiségből, ahol nincs senki.

10-jel-hogy-elhunyt-szerettunk-velunk-van-2

Bizarr elektromos jelenségek

A szellemeknek különös energiájuk van, mely körülveszi őket. Ez kihat az elektromos tárgyakra, készülékekre. Nem egy szellem észlelésnél számoltak be arról, hogy kisülések, zárlatok keletkeztek az épületben, de az is elég gyakori, hogy a videokamerák, fényképezőgépek akkuját valami rejtélyes módon teljesen leszívja.

Egyes tárgyakat ki és be bírnak kapcsolni a házban, így jelezve ezzel nekünk. Előfordult már, hogy égve találtad a villanyt az egyik szobában, holott tisztán emlékeztél arra, hogy lekapcsoltad? Akkor helyben vagyunk.

Ismeretlen hívás

Bár az ismeretlen hívások rejtélye rengeteg más magyarázattal szolgálhat, vannak olyan elképzelések, miszerint bizonyos ismeretlen hívások a túlvilágról érkeznek, mert szerettünk így próbálja velünk felvenni a kapcsolatot.

Ezek a hívások hívószám kijelzés nélküliek, és nem szól bele senki a vonalba, csak a statikus zajt halljuk. Rendszerint akkor jelentkeznek, ha valakit frissen vesztettünk el. Ez ugyanis a kétségbeesett lélek utolsó próbálkozása, hogy felhívja magára a figyelmet.

Ha a fentebb összegzett jelek valamelyikét érzékeled, vagy halmozva többet is, akkor egészen biztosan veled van még az, akit elvesztettél. Annak, hogy veled van, oka van. Valamit üzenni akar, felhívni a figyelmet valamire. Talán azt akarja, hogy megtalálj valamit ami az övé volt, talán azt, hogy kérj a nevében bocsánatot valakitől, akit korábban megbántott. Ezt már önmagunk kell megfejtenünk.

paranormál kísértet szellem szellemek túlvilág kísértetek szeretet


Megtekintések száma: 32202





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet