10 nagyon ijesztő dolog, amit emberek az erdőben találtak

2016. október 12., szerda
Botlottál már bele te is valami különös, bizarr tárgyba, mikor egy ismeretlen erdőben jártál? Összegyűjtöttük a 10 legfélelmetesebb dolgot, amikre emberek bukkantak rá az erdőkben bóklászva. Vigyázat, nyugtalanító fotók következnek!

Gyerekkorában mindenki sokat járja az erdőt. Talán az is előfordult már, hogy olykor-olykor váratlan dolgokba botlunk. Egy eldobott italosüvegbe, egy rothadó műanyag babafejre, vagy egy döglött ló tetemére, mely negatív filmszalagokkal volt körbetekerve.

Íme, az ijesztő lista arról, hogy milyen hátborzongató dolgokat találtak már különféle erdőkben!

1. Rothadó műanyag babafej

Az erdőben fényes nappal talált rá valaki erre a babafejre. A legkülönösebb az volt az egészben, hogy a babafej körül nem talált más, a babától származó darabkát.

Olyan, mintha valaki szándékosan csak egy fejet hagyott volna ott az erdőben. Ami még ijesztőbb volt az egészben, hogy másnapra a fej el is tűnt nyomtalanul.

2. Döglött ló teteme

Döglött ló tetemére is bukkantak már egy éjszaka egy sötét erdőben. És ez még nem minden. A förtelmes bűzt árasztó tetem régi filmszalagok negatívjaival volt körbetekerve.

Úgy nézett ki az egész helyszín, mintha csak valamiféle bizarr horrorfilm szürreális jelenetébe csöppent volna az ember.

3. Bizarr női szobor

Egyszer egy csapat tinédzser talált rá egy a koromsötétben homályosan fehérlő női szoborra. A szobor egyszerre volt érdekes és ijesztő. Különösen bizarr volt, hogy csizma volt a lábán, és a mellbimbóin aranyszínűre voltak festve.

Első ránézésre a női modell a negyvenes éveiben járhatott, és ami még szokatlan volt, az a vaginájának kidolgozottsága. Ki, és miért készíthette?

4. Kutyatetem

Csontokat találni egy erdőben mindig vérfagyasztó érzés. Főleg ha éjszaka van, és csak a zseblámpánk fénye világítja meg a fákat és a komor színű avart. Ilyenkor akaratlanul is arra gondolunk, hogy talán egy embertársunk elhantolt tetemét találtuk meg.

Egy fiú talált rá a csontokra a barátnőjével, és először azt hitték, hogy szarvas, de mikor közelebbről is tanulmányozták a csontokat, arra a következtetésre jutottak, hogy egy nagyobb testű kutyáé lehetett.

5. Régi bronzmaszk

Egy régi bronzmaszkot talált egy férfi egy gödörben, amiről nem tudta megállapítani, hogy hajdanán mi célt szolgálhatott, vagy hogy minek a darabja lehetett.

Talán egy egyszerű maszk, talán valamilyen nagyobb szobornak lehetett a része, ezt már talán soha nem tudjuk meg.

6. Véres hátizsák

A legborzasztóbb kalandot az a fiú élte át, aki egy hegyi úton egy véres hátizsákra bukkant. Óvatosan ment közel, mert nem tudta, mire számíthat, mikor kinyitja. Szerencséjére nem egy emberi fej volt benne, hanem egy könyv, melynek nagy részét felzabálták a termeszek.

Ebből arra következtetett, hogy a hátizsák már jó ideje ott lehetett, mire rátalált. A hátizsákban talált még egy laptopot is. Szüleihez sietett, otthagyva a hátizsákot, ám mire visszament a szülők társaságában, a táska már nem volt ott, mintha nyoma sem lett volna.

7. Ijesztő üzenet

Egy fatáblát talált néhány együtt bóklászó tinédzser az egyik erdőben, melyen ez az üzenet állt, amit a képen is látsz. Olyan, mintha egyfajta vallomás lenne egy elkövetett gyilkosságról. Vagy az is lehet, hogy talán csak egy emléktábla?

Mindenesetre az üzenet kellően ijesztő és bizarr ahhoz, hogy nyugtalanság legyen úrrá azokon, akik belebotlanak.

8. Elhagyatott sírkövek

Egy erdő mélyén találtak rá azokra az elhagyatott sírkövekre, melyek alatt ismeretlen személyek sírja rejtőzik. Nem sikerült megfejteni, hogy kik lehettek, csak annyit tudni, hogy az egyik nő volt, és 34 évesen temették el.

Hogy ez egy különálló temetkezési hely volt, vagy egy elhagyatott, majd elfeledett temető, azt nem tudni, mindenesetre hátborzongató lehet az éj sötétjében sírkövekre bukkanni az erdőben.

9. Vérben úszó szarvas tetem

Néhány egyetemi haver az erdőben bukkant rá egy nagyon felkavaró látványra valahol Maine államban. Az egyik helyi erdő legmélyén egy vérben úszó szarvas tetemét fedezték fel. De nem is akárhogyan!

Az egyik lány a társaságból az egyik sziklafal mellett állt, és úgy érezte, esni kezd az eső. Azonban észrevette, hogy vörös folyadék folyik le az arcán. Ekkor felnézett, és megpillantotta a vérben úszó szarvas tetemet, melyből a sziklákon át csöpögött le a vér.

10. Emberi hulla

Talán a legborzasztóbb, amit valaha találhat az ember az erdőben, az egy másik embertársának bomló teteme. Egy férfi egy éjszaka az erdőben sétálva egy halott hajléktalan férfi tetemére bukkant.

Elmondása szerint a szag amit árasztott, olyan büdös volt, hogy olyan büdöset azóta sem, és azelőtt sem érzett soha. Nem hívta ki a hatóságokat, mert nagyon félt, inkább nem vett róla tudomást, és elment a helyszínről. A hajléktalan már hosszú ideje halott lehetett, mivel bomlásnak indult már. A férfi évekkel később osztotta meg történetét.

bizarr ijesztő félelmetes


Megtekintések száma: 144429

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet