10 tény a Földünk körül keringő 13000 éves műholdról, amit nem tudtál!

2016. július 12., kedd
1954-ben az amerikai légierő egy ismeretlen műholdat észlelt Föld körüli pályán. Azonban ekkoriban még nem volt egyetlen ember által készített műhold vagy ahhoz hasonló szerkezet az űrben. 

A csak fekete lovagként emlegetett ősi szerkezetről azóta rengeteg legenda és információ kering. Összeszedtünk 10 érdekes tényt, mely bizonyítja, hogy nem ember alkotta tárgy kering körülöttünk.

fekete-lovag-13ezer-eves-muhold

Magáról az objektumról már beszámoltunk egy korábbi cikkünkben, melyben azt is taglaltuk, hogy hogyan fedezték fel, és miért sejthető az, hogy nem egy átverésről, optikai illúzióról, vagy titkos ember alkotta műholdról van szó. Íme 20 olyan tény és érdekesség, melyek sejtetik, hogy a 13000 éve a fejünk felett keringő Black Knight - vagyis Fekete lovag - nem az emberiség keze műve.

Ismeretlen jelsugárzás

Különböző megfigyelést és monitorozást végző szervezetek adatai alapján a Fekete lovag 50 éve sugároz különféle ezidáig megfejtetlen jeleket Földünk irányába.

Még soha senkinek sem sikerült dekódolnia a jelet, és nem is mindenki képes fogni ezeket a jeleket, mert speciális frekvencián lehet hallani őket. vannak szóbeszédek arról, hogy a NASA és az amerikai kormány már évtizedekkel ezelőtt feldolgozta, és sikeresen dekódolta a jelet, de nem hozta nyilvánosságra, hogy mi is a pontos üzenet.

Amerika és Oroszország is kíváncsi

A két nagyhatalom évtizedek óta érdeklődik - amióta csak felbukkant az 50-es években az emberiség számára a műhold - aziránt, hogy pontosan mi lehet ez, és kik, vagy mik építették.


A kezdeti érdeklődés teljesen érthető volt. Mindkét nagyhatalom a másik kezét sejtette a dolgok mögött. Amikor aztán kiderült, hogy a szerkezet nem Amerikai és nem is Orosz, a rejtély csak tetéződött. Mindkét kormány meg akarta kaparintani magának a Fekete lovagot, mert tudták, hogy olyan technológiára tehetnek szert általa, mely hatalamas katonai fölényhez juttathatja őket.

Nikola Tesla volt a legelső, aki észlelte

A hírhedt feltaláló, Nikola Tesla volt az első, aki fogta a Fekete lovag eleit még 1899-ben, miután kiépítette magasfeszültségű rádiókészülékét Colorado Springsben.

Tesla meg volt róla győződve, hogy egy idegen objektumból jön a jel, mert tudta, hogy a világ egyetlen kormánya sem tartott még ott, hogy ilyen eszközöket akkoriban az űrbe juttassanak.

A Time magazin is beszámolt róla

A Fekete lovagot övező rejtély akkorára duzzadt, hogy maga a Time magazin is beszámolt róla 1960 márciusi lapszámában. A médiába ekkor gyűrűzött be igazán a 13.000 éves műholdat övező mizéria.

Senki sem tudott róla semmit, mégis az egész világ erről beszélt. Kormányszintű összeesküvések születtek, melyeknek hol több hol kevesebb igazságalapja volt.

Közel 10 tonnás

Az 1960-as években többször észlelték a Fekete lovagot a sarkkörök közelében található régióban, az űrben. Csillagászok és mérnökök a rendelkezésükre álló adatok és megfigyelések alapján kiszámították a műhold tömegét.

idegen-muhold-a-fold-korul-2

Ezen becslések szerint a monstrum közel 10 tonnás, és az egyik legnehezebb mesterséges műholdak egyike, sőt, akkoriban nem is voltak műholdak fellőve, és a később fellőtt szerkezetek is pehelysúlyúak voltak hozzá képest.

Sejtik, mely csillagkép felől érkezett

A Fekete lovag által sugárzott jel egy részét sikerült dekódolni, a többi részét vagy nem, vagy pedig ahogy már említettük, sikerült ugyan, de a lehető legnagyobb titokban tartják mind a mai napig.

Egy rádióoperátornak sikerült a sugárzott jelsorozat egy részében rendszert találnia, majd dekódolnia.

A dekódolt üzenetfoszlányból megtudták, hogy a Fekete lovagnak köze van az Ökörhajcsár-csillagképhez. A feltevések szerint ez volt az eredeti hely, ahonnan a műholdat fellőtték.

Több hivatalos NASA fotón is szerepel

A szerkezet több olyan felvételen is látható, melyeket a  NASA maga adott ki hivatalosan, így biztosra vehető, hogy a szerkezet egy létező objektum a Földet körülölelő térben.

Sokan csak legendának, szóbeszédnek tartották, vagy úgy tekintettek rá, mint optikai illúzióra, azonban a NASA képeken láthatóvá vált műhold elhallgattatta a szkeptikus hangokat.

1927-ben megpróbált kapcsolatba lépni a Földdel

Az 1920-as évektől kezdve egyre erősödő jelsorozatot mértek a műhold felől. Az 1927-es esztendőben ez a jelsorozat nagyon felerősödött, majd a következő évben majdnem elhallgatott, azóta is fogni a jelet ugyan, de más jellegű a jel, és sokkal erőtlenebb.

fekete-lovag-muhold

Sokan úgy gondolják, hogy 1927-ben a jel azért volt ennyire erőteljes, mert a műhold megpróbálta magára vonni a figyelmet, megpróbált kapcsolatba lépni a Földdel.

Ez volt a második kapcsolatfelvétele, az elsőt még Tesla idején észlelte maga Tesla, és az utána következő észlelők.

A rózsaszín sugarak

Sokan úgy hiszik, hogy a rejtélyes, világszerte időnként felbukkanó, forrás nélküli rózsaszín sugarak is a Fekete lovaghoz köthető jelenségek.

Hogy mi célt szolgálnak ezek a sugarak nem tudni, sem az időközöket, vagy koordinátákat ahol felbukkannak, mert nem találtak rendszerre utaló mintázatokat az előfordulásukat illetően.

Ennek ellenére sokan vannak meggyőződve arról, hogy ezeket a sugarakat a Fekete lovag sugározza magából a feleszínre valamilyen általunk eddig nem ismert céllal.

Az ősi idegenek építették

Mivel a műhold kora 13.000 éve, feltehetőleg az ősi idegenek építették, akik a tudást is átadták az akkor még éppen hogy -képletesen - járni tanuló emberiségnek. Tanítottak minket, segítettek fejlődésünkben, majd elhagyták bolygónkat.

osi-idegen-urhajo

Hátrahagytak azonban egy őrszemet. Egy szerkezetet, mely vigyáz ránk, és amíg velünk van, a bolygónkat nem támadja meg más idegen faj.

Sokan hiszik, hogy a Fekete lovag egy magsabb fejlettségi szinten álló faj utolsó hagyatéka számunkra. Egy időkapszula, olyan ősi üzenettel, mely tartalmának a megfejtése ránk vár.

ufó ufók idegen nasa idegenek összeesküvés ősi idegenek ősi technológia


Megtekintések száma: 71175

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet