100 évnyi evolúció veszett el az elnyomott technológiák miatt!

2017. július 19., szerda




Az elveszett évszázad számos olyan találmányt rejt, melyet a nagy ipari cégek, olajvállalatok lehetetlenítettek el.

100 év. Ennyit vesztegetett el az emberiség annak mohósága és kapzsisága miatt. És amiatt, mert egyesek folyamatosan a haladás útjába álltak, és elnyomták a jövő különféle technológiáit.

Pedig hatalmas zsenik, feltalálók tucatjai alkottak meg olyan csodálatos dolgokat a múlt században, melyek egyszer és mindenkorra megoldhatták volna a bolygónk energetikai problémáit. A Tesla-tornyok, a Starlite nevű sérthetetlen anyag, vagy az esőcsináló gép mind-mind olyan eszközök voltak, melyek jobbá tehették volna a világot.

A térhajtóműről nem is beszélve, de legalább ez utóbbit a NASA már gőzerővel elkezdte tesztelni, próbálgatni.

100 év elnyomott technológiája, mely mára már nem csak létezne, de elterjedt lenne az egész világon. Ez egyben azt is jelenti, hogy 100 év elveszett az evolúciónkból azok elnyomása miatt. Egy évszázad így kiesett az emberiség technológiai történelméből.

Nikola Tesla energia generáló technológiája mindent felülmúlt volna, ha hagyják, hogy kifejlessze és meg is építse a végleges változatokat. Ehelyett Edison és a nagy energetikai cégek ellehetetlenítették őt.

Tesla ugyanis mindenki számára elérhetővé akarta tenni az ingyen áramot. Az emberiség azonban ehhez a gondolkodáshoz még nem tudott felnőni, és csak a rövidtávú megélhetést, a profitvesztést látták ebben a vállalatok.

Alapvetően ellenezték, hogy az emberek ingyen jussanak energiához, melyet a kozmoszból, és a Föld ionoszférájából szívott volna el a Tesla torony, egy egész bolygóra kiterjedő hálózatot alkotva.

Tesla, és még sokan mások megelőzték a korukat. A gondolkodásunk még nem volt készen erre, és elnyomtuk azt, ami ma megmenthetné a Földet a pusztulástól. A vízzel hajtott autó ma még mindig sehol sincs, és néhány ügyetlen, nem elég hatékony próbálkozáson kívül nem sok nagy gyártó foglalkozik a dologgal.

Pedig például egy brazil férfi egy olyan motorral hajtott robogót állított elő, mely képes 400 kilométert menni egyetlen liter vízzel. Ricardo Azevedo állítása szerint az általa kifejlesztett szerkezetnek még csak az sem szükséges feltétlenül, hogy a beleöntött víz tiszta legyen.

Ha ő erre rájött, más is rájött már a múltban, de még csírájában elfojtották az ilyen jellegű próbálkozásokat.

Hihetetlenül lemaradtunk az evolúcióban, legalábbis a technológiai evolúcióban. Sokak szerint ugyanis az az egyértelmű oka annak, hogy bolygónk, az élővilág, és a teljes ökoszisztéma pusztulóban van, hogy az emberiség önös érdekek miatt elnyomta azokat a technológiákat, melyek megmenthették volna.

A Starlite nevű anyag szintén így járt, és annak feltalálója soha nem lett elismert.

Egy amatőr kémikus találta fel 1980-ban a Starlite nevű anyagot azzal a céllal, hogy kifejlesszen egy rendkívül ellenálló anyagot. A Starlite állítólag olyan erős anyagszerkezettel rendelkezett, hogy

képes volt kibírni egy nukleáris robbanást is anélkül, hogy megolvadt vagy komolyabban roncsolódott volna.

A komplex műanyag szerű anyag 21 féle organikus polimert és kopolimert tartalmazott egy nagyon kevés kerámia esszenciával, és egyéb, feltalálója által nem közölt titkos összetevőt.

Hihetetlen potenciál lett volna az anyagban, melyet végül ugyanúgy elnyomtak, mint sok más találmányt. Egy tojást vont be a speciális anyaggal, majd 1200 Celsius fokú lángoknak tette ki, és a tojás a kísérlet végeztével teljesen nyers maradt és érintetlen.

De ha ez még nem lenne elég, ott van Henry Ford - igen, a híres autómárka atyja, az automobil kitalálója - kender műanyagból készült, kenderolajjal hajtott autója is. Ebből több prototípus is készült, és NULLÁRA csökkentette volna a károsanyag kibocsátást.

Ez nem is nagyon tetszett az olajipari vállalatoknak, és az üzemanyaggal kereskedő cégeknek, hamar el is lehetetlenítették Henry Ford kender autóját.

A téridőben egy köbméterben hihetetlen energia van, és ezt Tesla, és sokan mások tudták. valamiért mégis el lettek lehetetlenítve ezek a technológiák, és alternatív energiaforrások.

Hosszú évtizedeknek kellett eltelnie, hogy napjainkban a jelét lássuk annak, hogy ez emberek, és a tudomány kezd felébredni, újra felfedezni az elveszett technológiákat. A semmiből növeszteni húst. Napelemmel működtetni az otthonokat.

Energiát termelni a "semmiből". Ezek mind üdvözlendő modernkori próbálkozások, de legalább 100 évet késtek. Azért reméljük, hogy nem késtek túl sokat, és elterjednek, mielőtt végleg tönkretesszük a bolygót.

OSZD MEG másokkal is!

tudomány technológia technika rejtély zöldenergia tesla rejtélyes tiltott találmányok


Megtekintések száma: 68441





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet