10.000 éves sziklarajzok árulkodnak egy ősi idegen faj látogatásáról

2017. február 14., kedd
Az Indiában felfedezett rajzok egyértelmű bizonyítékai az emberek és földönkívüliek közti kapocsról.

Leletek, melyek átformálnák az emberiséget

A számtalan ősi rejtély közül az egyik legnagyobb az emberek, és az ősi idegenek kapcsolatáról árulkodó rejtély.

Erre rengeteg bizonyíték áll rendelkezésünkre, noha a legtöbb ilyen egyértelmű leletet el szokták hitelteleníteni, rosszabb esetben elszállítják egy titkos helyre, vagy akár meg is semmisítik.

A Földön több titkosszolgálati szerv létezik erre a feladatra, és amint valami olyat találnak, mely alapjaiban írná át az emberiségnek tanított történelmet, azonnal elzárják a világ elől.

Ezek az úgynevezett katalógusba nem vett régészeti leletek. Ősi időkből származó számítógép darabkák, több ezer éves holodiszkek, vagy ember előtti korból származó kőeszközök, szerszámok.Mind-mind olyan lelet, mely nem csak romba döntené az egyházakat, de még az emberiség múltját is átformálná.

Ősi sziklarajz árulkodik az idegenekről Indiában

Egy Indiában talált sziklarajzról nemrégiben kiderült, hogy valami olyasmit ábrázol, ami szintén azt támasztja alá, hogy az emberiség múltját egyáltalán nem ismerjük.

Az ember ugyanis nem egyedül, és nem segítség nélkül fejlődött a Földön, hanem idegen erők, földönkívüli fajok segítették őt az evolúció során.

A Chhattisgarh-ban talált sziklarészen egy halovány, földönkívüli alakra emlékeztető sziklarajz maradványai sejlettek fel.

A régészek nem is akarták elhinni, hogy mit látnak. Éppen ezért elemzésnek vetették alá a szóban forgó részt, hogy megállapítsák, pontosan mikor kerülhetett az anyag, amivel meg lett festve a felület.

Arra jutottak, hogy a sziklarajz legalább 10.000 éves, vagy akár még ennél is régebbi. Jól látható a hosszúkás fejformájú alakon, hogy magas, és izmos felépítésű.

Humanoidnak hat ugyan, de nem emberi, és ez tagadhatatlan. Egyesek szerint ez egyfajta istenábrázolás, de még ha így is van, felvetődik a kérdés, hogy mit is látunk pontosan.

10.000 évvel ezelőtti látogatás

A sziklarajz élesítésébe, és vizsgálatában mér a NASA is részt vett. Az ufonauta rajzon azt is ki lehet venni, hogy hosszú karmokkal, vagy ujjakkal rendelkezett a lény, és sokkal kevesebb volt belőle a kezén, mint nekünk.

Ne lehet teljesen megállapítani, de könnyen lehet, hogy háromujjú lények lehettek, melyek egyikét megörökítette az a rajz.

Akkoriban Indiában számos kultúra festett különféle dolgokat a falakra, hogy megőrizze őket az emlékezet számára.

Egyes helyeken olyan rajzok is előkerültek, melyeken szokatlan tárgyak láthatóak. Ezek a tárgyak úgy néznek ki, mintha modern eszközök akkori ábrázolásai lennének.

Repülő korongokra, űrhajókra, repülő szerkezetekre emlékeztető rajzok, melyekben emberek ülnek, és irányítják azokat.

De a szkafanderes, vagy űrruhában álló alakokat felvonultató rajzok a legzavarbaejtőbbek.

Ezeket ugyanis végképp nem tudja a mai régészet, és a modern tudomány sehogy sem megmagyarázni.

Az ősi időkben az emberek láthatták, hogyan néznek ki az idegenek, és megtapasztalhatták azt, milyen, amikor ősi tudást nyújtanak át nekünk, amit megpróbáltak elsajátítani több-kevesebb sikerrel.

rejtély rejtélyek idegen ősi idegenek ősi tudás


Megtekintések száma: 179682

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet