12 megdöbbentő kép, amire nincs magyarázat

2017. június 14., szerda




Ezekre a képekre bár léteznek különféle teóriák, elméletek, biztosat egyikkel kapcsolatban sem tudnak mind a mai napig.

A világ hihetetlenül rejtélyes tud lenni. A világban talált és lefotózott furcsa dolgok pedig méginkább. Álljon itt 12 darab kép, ami alaposan gondolkodóba ejtette a tudósokat.

1. Egy óriási múmia ujját fedezték fel Egyiptomban. Eredetileg egy régész, Gregor Sporri botlott bele egy kutatása során. Habár állítólag csak a fotók maradtak fenn, és a leletről sosem kerültek nyilvánosságra egyéb infók, a mai napig megmagyarázhatatlan a 33 centiméter hosszú ujjról készült fénykép.

2. A híres Loch Ness-i szörnyről készült felvétel annak idején lázban tartotta a fél világot. A férfi, aki készítette, végül még mielőtt eltávozott az élők sorából, bevallotta, hogy a lényt ő kreálta, és valójában egy játék. Ennek ellenére sokan hiszik azóta is, hogy a fotó valós lehet.

3. 2014 április harmadikán a Marson egy olyan megdöbbentő felvételt készítettek, melyen egy apró fénysugár bukkan fel a felszínen. A jelenségre azóta sincs egyértelmű magyarázat.

4. Időutazó hipszter? Egy különös kép bukkant fel, mely feltehetően az 1940-es években készült, és egy nagyon modern öltözetet viselő, furcsa szerzet látható rajta. Rengeteg teória létezik arról, hogy valójában egy időutazó lehetett.

5. A fényképet készítő személy szerint ez a négy fiú volt jelen a fotó pillanatában. Mégis feltűnik valakinek a keze a jobb oldali, fekete ruhás srác vállánál. Bizarr, mi?

6. A Solway Firth asztronauta. Ez az egyik leghíresebb fotó a paranormális kutatások és a téma körében. Eredetileg Jim Templeton készítette a fényképet lányáról egy üres mezőn. Elmondása szerint senki nem volt velük, mégis megdöbbenve tapasztalta, hogy egy asztronauta tűnt fel a háttérben. Érdekesség, hogy a képek a Kodak szakemberei is hitelesnek találták.

7. Görbe erdő Lengyelországban, ahol a fák rejtélyes módon görbülten nőnek, méghozzá tucatjával. Számtalan fotó készült a területről, melynek biológiai rejtélyére azóta sem adtak kielégítő választ. Az egyik teória szerint valaki direkt hajlította meg a fákat, hogy bútorokat készítsen belőle. Mások mágneses mezőkkel, boszorkánysággal és ehhez hasonló dolgokkal magyarázza a fák elhajlását. Mindenképpen érdemes megnéznünk Kilian Schönberger képeit a Görbe Erdőről.

8. A Cooper család csoportképe a világ legbizarrabb, és egyben legijesztőbb fotójaként járja az internetet. Az történt ugyanis, hogy a kép készítésének pillanatában hirtelen leszakadt a mennyezet, és a néhai eltűnt tulajdonos holtteste lógott bele a képbe. Volt is nagy riadalom...

9. A Falcon-tó incidens egy olyan ufó-ügy volt, mely még 1967-ben történt. Egy férfi, Stefan Michalak azt állította, hogy kapcsolatba lépett vele több földönkívüli lény is, és a találkozás során érintkezett velük, és kísérleteket hajtottak végre rajta. A férfi hasán különféle pontszerű minták jelentek meg, melyeknek az eredetére nem találtak magyarázatot.

10. Egy norvég falu felett különös fények szoktak éjjelente cikázni. Azonban magyarázatot még senkinek sem sikerült adni a rejtélyes fények eredetére. Egy Hessdalenben kihelyezett világszerte elérhető webkamerán már több ízben megmagyarázhatatlan villanások és fények voltak láthatók. A környéken ugyanis már 1811 óta tapasztalnak ismeretlen eredetű, különös anomáliákat éjszakánként.

11. Az űrben számtalan azonosítatlan objektum kering, de az egyik legijesztőbb és egyben legrejtélyesebb kétségkívül a fekete lovag nevű több ezer éves műhold. Állítólag 13.000 évvel ezelőtt állhatott Föld körüli pályára, ugyanis ebből az időből származnak a legkorábbi feljegyzések róla. Senki sem tudja, hogy egyáltalán létezik-e, és ha igen, akkor valóban azi degenek által épített tárgy-e.

12. Egy vérszomjas, fenyegető tekinthető ismeretlen lényről készült ez a fotó, melyet névtelenül adtak ár a Sarasota-i serif hivatalnak. Annyi ismeretes, hogy állítólag egy Skunk Ape nevű lény látható rajta.

OSZD MEG másokkal is!

rejtély rejtélyek megmagyarázhatatlan összeesküvés bizarr


Megtekintések száma: 114404





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet