12.000 éves holografikus lemezeket találtak a régészek egy barlangban. idegenek technológiája?

2023. június 22., csütörtök




Lehetséges, hogy megvan a Dropa-kőkorongok végső eredete és célja. A történelemtudomány egyik legtitokzatosabb leleteinek nyomában.

Valóban földönkívüli vetületei lehetnek azoknak a tízezer évnél régebbi kőkorongoknak, amiket egy Himalájában található ősi barlangrendszerben találtak?

A Dropa-kőkorongokként ismert követ megtalálása is eleve elég hihetetlen volt, ezen pedig tetézett az a tény, amit kiderítettek később róluk.

A tibeti határon élő dropa népcsoport által készített korongokat eredetileg egy barlangban találták meg. pontosabban egy olyan, egymással összefüggő barlangrendszer egyik részében, ahol ember még azelőtt sosem járt.

Érdekesség, hogy a barlangokat, amik itt találhatók, senki sem tudta, hogy hogyan faraghatták, vájhatták ki.

ugyanis a barlangok felülete tükörsima, és nagyon egyenes. Néhol pedig az egyenetlenségek között is mégis egyfajta szabályosságot véltek felfedezni a régészek.

Eleinte embereknek hitték azokat, akik készítették a kőkorongokat, azonban egyre több olyan vélekedés is napvilágot látott idővel, melyek szerint ezek a dropák, vagy dzopák valójában égből érkezett, törpeszerű földönkívüliek lehettek.

Tibet Kínával határos részén éltek, és telepedhettek le rövid időre. Az általuk hátrahagyott 12.000 éves kőkorongok pedig az ő hagyatékaik.

A korongok kb. 23 cm átmérőjűek, és 2 cm vastag. Pontosan a közepükön egy tökéletesen kerek, 2 cm-es lyukkal.

A felszínükön pedig közepéből kiindulva, a karimáig finom spirál barázda volt belemarva a felületbe, melytől a kövek úgy néztek ki, mint egy idő előtti fonográf lemez.

A lemezek korát 10 000 és 12 000 év közé becsülték - még az egyiptomi nagy piramisnál is idősebbre.

Sokakban felmerült az, hogy ezeket a köveket lehetetlen lett volna akkoriban az adott kor fejlettségi szintén álló embereknek kidolgozni. Az is csak a földönkívüli eredetet erősítő. Ráadásul a lemez feltehetően egy valódin kozmikus lemez volt, egyfajta holografikus információval.

De milyen információ is rejtőzhet a Dropa kőkorongokban? Nos, a holografikus, bennük tárolt információk még ma is rejtélyként vannak jelen a tudomány előtt, mivel egy speciális, az emberiség által nem ismert berendezéssel lehetne csak olvasni őket

Azonban még így is megtudtak róluk néhány dolgot.

A Dropa-korongok történetet mesélnek nekünk egy távoli planétáról érkezett űrhajóról, mely lezuhant a Himalájában a Baian-Kara-Ula hegyekben.

A dropák, az űrhajó utasai menedéket találtak a hegyek barlangjaiban. Békés szándékuk ellenére a Himalájában élő ham törzs, akik a szomszédos barlangokban éltek, félreértette és elkezdte vadászni az idegeneket. Sokakat meg is öltek közülük.

"A férfiak, asszonyok és gyerekek a barlangok mélyén bújtak el napkelte előtt 10 alkalommal. Amikor végül megismerték a dropák nyelvét, akkor értették csak meg, hogy a jövevények békés szándékúak"

A dropák végül nem tudták a saját űrhajójukat megjavítani, mivel a Földön nem állt rendelkezésre sem a megfelelő összetételű anyag, sem a technológia.

Így a Földön ragadtak, és több ezer éven át lassan beilleszkedtek, beolvadtak más népcsoportokba. Ma az adott területen olyan törzsek élnek, akik magukat ham és dropa tagoknak vallják.

Ezeket a törzseket a tudomány nem tudja egyértelműen beazonosítani, mivel sem a kínai, sem pedig a tibeti törzsekhez nem hasonlítanak genetikailag.

Amikor oszcillográfon tesztelték a kőkorongot, egy meglepő rezgésű ritmust rögzítettek, ami egy elektromos töltés vagy elektromos vezetőként működött. Bármi legyen is az igazi természete, eredete, vagy jelentése, a Dropa kövek egy szövevényes kirakós játékot jelentenek a régészek és antropológusok számára.

A Dropa-kőkorongok rejtélye tehát még nem lett teljesen megfejtve, ugyanakkor tudunk már egyet s mást.

Idővel pedig elénk tárulhat az emberiség elfeledett múltja is...

OSZD MEG másokkal is!

rejtély rejtélyek ufó ufók idegenek ősi idegenek történelem ősi tudás eltitkolt történelem tiltott régészet


Megtekintések száma: 266810





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet