13 millió oldalnyi titkosított aktát hozott nyilvánosságra a CIA! Ufó észlelések is vannak köztük!

2018. január 21., vasárnap
A BBC is beszámolt róla!

Nemrég robbant a hír, hogy a CIA közel 13 millió oldalnyi korábban titkosított anyagott hozott most nyilvánosságra.

A tengernyi akták között vannak olyanok is, melyek különféle rejtélyes jelenségekkel kapcsolatosak - jelentette be a BBC is a hírt.

A becslések szerint 800.000 dokumentum került ki, melyeket még soha korábban nem lehetett sehol megvizsgálni.

Sokak létezéséről eddig nem is tudott senki...

ITT lehet betekinteni a CIA dokumentumtárába:

https://www.cia.gov/library/readingroom/collection/crest-25-year-program-archiveRengeteg különféle politikai és egyéb akta kapott helyet ezen dokumentumokban. Az ufó vadászok máris elkedzték átnézni ezeket, hátha találnak valami olyat, amik korábbi elméleteket támaszthatnak alá.

Már most találtak egy érdekes anyagot, ami a Stargate Project dokumentuma, ami pszichikai hatalmakkal és telepatikus észlelésekkel foglalkozott.

A CIA egykoron ugyanisa hidegháború alatt ténylegesen foglalkozott iylen dolgokkal, egy titkos divízióa alatt.

Sokak szerint azonabn ezen kísérletek nem jutottak túl messze, mivel scak felszínesen próbálkoztak, amolyan kétségbeesett kísérletként, hiszen a hidegháború és az azt megelőző időszak minden háborús féltől komoly és bizarr megoldásokat követelt meg.

Az akták között vannak azok az anyagok is, melyek a híres médiummal, Uri Gellerrel 1973-ban végzett kísérletekről számolnak be.

Volt, hogy egy kísérlet keretében a médiumot elzárták egy szobába, és le kellett másolnia azt a rajzot, amit egy másik szobában, szintén elzártan készített egy ismeretlen. Az eredmények lélegzetelállítóak voltak.

Az anyagok között még egy úgynevezett láthatatlan tinta leírása, azaz receptje is szerepelt, feltehetően titkos akciókra, egyes dokumentumok véglegesnek tűnő elrejtésére.

Számtalan ufó észlelés, és a hozzájuk tartozó elemzés is nyilvánosságra jutott.

Az bizonyos, hogy ezek az akták ez a több millió oldalnyi anyag alátámaszt számos korábban fantáziának hitt elméletet a paranormális kutatásokról, amit Amerikában végeztek... Kérdés, hogy meddig is jutottak végül, és mit rejtegethet még a CIA.

OSZD MEG másokkal is!

paranormál ufók földönkívüliek idegenek összeesküvés cia


Megtekintések száma: 30430

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet