​16 éves kora óta 60-szor rabolták el a földönkívüliek: sokkoló dolgokat állít

2023. szeptember 16., szombat




Az egész világot bejárta Russel Kellett megrázó története.

Russel Kellett hihetetlen állításai közé tartozik, hogy idegen lényeket látott, és még Robbie Williams popsztárt is észrevette egy idegen űrhajó fedélzetén.

Russell úgy véli, hogy orvosi beavatkozásokon esett át egy igen magas termetű betolakodó faj keze által.

Elárulta, hogy “legalább 60-szor” rabolták el – először 16 évesen, és motorjával utazott haza.

A közeli találkozás során azt mondja, hogy átment egy alagúton, és egy fogorvosi rendelőre emlékeztető szobában kötött ki 4,5 méter magas idegenekkel.

Leírta, hogy Drakulára hasonlítanak, de nincsenek éles fogaik.

Russell régóta kutatja az UFO-kat, és elmondta, hogy “Valamilyen csövet nyomtak le a torkomon, és egy folyadékot pumpáltak belém, ami az egyik szuperkatonájukká változtatott.”

“Az elmúlt 30 évben tagja voltam a hadseregüknek, amely az ellenfél fajjal, a ‘dragókkal’ harcolt, akik magasak és pikkelyes fejűek, mint a sárkányok. Évekig távol vagyok, és az emberek nem veszik észre, hogy négy óra itt, és négy év az egyik bolygón, ahol jártam.”

Russell azt mondja, hogy harcolt az Egyesült Királyságban, Európában és Dél-Amerikában, valamint harcokban vett részt az “űrben lévő területért”. Vázlatokat készített néhány idegenről, akikkel találkozott.

Azt mondja, megosztotta történeteit más elraboltakkal, akik elmondták neki, hogy velük is ugyanez történt.

Tavaly a YorkshireLive-nak mesélt első találkozásáról, amikor négy éves volt , és a bradfordi Girlingtonban élt. Azt mondja, hogy látott egy férfit, aki “űrruhát és sisakot” viselt a Kensington Street-i családi házuk hátsó udvarában.

“A kertünkben sétált – nem hittem el. Intettem, és ő felemelte a kezét. Volt egy ezüst tárgy, amit szemetesládának hittem. Elment az ezüst tárgy mögé, ami ezután vibrálni kezdett és felemelkedett. Arra gondoltam, ‘mi a fene ez?'”

Senkinek nem mondta el, hogy mit látott, de most mindent felfedett egy új könyvben.

Azt mondja, a könyv az ő életének története, valamint az “idegen járművekkel” való találkozása és az idegenek által elkövetett elrablások elbeszélése.

Azt mondja, hogy körülbelül 12 éves korában volt egy másik incidens is, amikor több óra “kiesett,” miközben egyedül játszott egy erdős területen, Bradfordban, a Fairbank Road mellett.

Látott egy “fényt az égen,” majd minden elsötétült, ahogy az erős szél rázni kezdte a fákat.

Úgy véli, hogy a fény, amit látott, “valamiféle jármű” volt.

Álítása szerint néhány évvel később idegenek rabolták el motorozás közben. Emlékszik, hogy az egyik lény a tarkójába injekciózott valamit egy idegen űrhajón.

Úgy gondolja, hogy idegenek rabolták el, hogy katonát csinájanak belőle valamilyen háborúban, amelyben különböző idegen fajok vesznek részt.

Russell 2020-ban került a címlapokra, amikor azt állította, hogy 1999 -ben látta Robbie Williams énekest egy űrhajó fedélzetén. Azt mondta, hogy a Take That együttes egykori sztárja az ő “katonai egységéhez” tartozott.

A Daily Star szerint Robbie nem tagadta a történetet, de azt mondta: “No comment.”

Russell elismeri, hogy élményei egy sci-fi film cselekményéhez hasonlítanak.

“Egy újságíró azt mondta, hogy amit mondtam neki, az olyan, mint egy A-kategóriás film.”

Azonban azt mondja, ami vele történt, az olyan, mintha “a pokolban élt” volna, és egy “rémálom”.

Azt mondta, hogy az UFO-közösségben néhány ember csak készpénzszerzésre törekszik, és “az én apám nagyobb, mint a te apád” mentalitásuk van.

“Inkább az én igazságom, mint mások hazugságai kerüljenek nyilvánosságra,”

– tette hozzá.

A könyv összefoglalója a következőképpen írja le: “Egy férfi beszámolója számtalan közeli találkozásról idegen járművekkel és egy idegen faj emberrablásáról.”

“Egy csoport idegen fogta el őt, és egy katonai egységbe helyezték, és arra képezték ki, hogy szuperkatonaként harcoljon az ellenségeik ellen ezen a bolygón és sok más helyen az univerzumban.

Megbékélni egy idegen bolygó emlékeivel és harcolni a különböző idegen fajokkal csakúgy, mint az emberi fajok itt a Földön.”

Russellnek megjelent egy második könyve, “A Berwyn-hegyi UFO felfedés – Idegen invázió Wales-ben” címmel, amely az 1974. január 23-i eseményeket mutatja be.

Azt mondja: “Öt ember egy földre szállt hajóval és idegenekkel találkozott.”

Russell elmondta, hogy évek óta dolgozott az ügyön, és hozzáférést kapott különböző hivatalos naplókhoz.

A Walesi Roswell névre keresztelt esemény szemtanúi hangos csattanó zajt hallottak, és kirohantak a házukból, amikor ragyogó fényeket láttak az égen.

Az Országos Levéltár 2010-es aktái szerint az 1974-es eseményt egy zajos földrengéssel magyarázták, amely egybeesett egy légkörben elégő meteorral.

Az akkori hivatalos magyarázat azonban sokakat nem elégített ki.

Forrás: ÚjVilágtudat


Megtekintések száma: 79594





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet