1890-ből származó bizonyítékok kerültek elő: LÉTEZTEK a nefilimek a Földön

2023. április 13., csütörtök




Még a New York Times is írt róluk...

Ősi, a múltban hatalmas kolóniákat alkotó óriások lepték el a Földet egykor. Rengeteg nyomot hagytak hátra, és civilizációjuk maradványai szerte a Földön fellelhetők.

A mainstream régészek azonban a múltban mégis arra a döntésre jutott, hogy elnyomják ezt a sötét múltat...

Ha ugyanis kiderülne, és hitelt nyerne az óriások létezése, a nefilimekkel kapcsolatos legendák is valósággá válnak. Legalábbis történelmileg hitelesek lesznek.

Ez pedig mindent noríthat, és jelentősen átalakíthatja azt, amit eddig törrtéenelemből tanítottak nekünk.

1890-ben még a New York Times is írt cikket, amiben egy ősi indián kultúrát, népet említettek. Ez a nép óriásokból állt, akik némileg különböztek az embertől...

Több tucat indiánokhoz köthető csontvázat találtak ugyanis egy közös sírterületen. Ezek a csontvázak több méter magas humanoidok csontjai voltak az antropológusok helyszíni vizsgálatai alapján.

Még a Smithsonian intézet is felfigyelt az eseményekre, és a hírek szerint oda is szállítottak a különleges régészeti leletekből további vizsgálatokra...

A csontvázak között voltak olyanok, melyek fiatal felnőttek, és gyermekek csontjai voltak. És volt egy csontváz, mely sokkal régebbi volt, mint a többi, egyes becslések szerint 140 éves is lehetett az illető, és nagyon magas.

Egész pontosan 2 és fél méternél valamivel magasabb...

A Smithsonian múzeum katalogizálta őket, egy ismeretlen fajként, bár már a régészek egy csoportja akkor bizonyos volt benne, hogy nefilimek csontjaira bukkantak, vagyis az ősi óriásokról szóló legendák és különféle mendemondák igazak voltak.

A nefilimekről úgy tartották, hogy olyan félig földönkívüli, félig emberi vonásokkal rendelkező, gigantizmusban szenvedő emberfajta volt, mely sokkal régebb óta létezhetett, mint maga az ember.

Más elképzelések szerint a nefilimek bukott idegenek voltak, akik az emberi fajba beházasodva alakultak ki.

A régészeti leleteknek aztán váratlanul nyoma veszett... sokak szerint iktatószám nélkül egy titkos helyre szállították őket, hogy az emberiséget továbbra is egy hazug amnéziában tartsák a saját múltjával kapcsolatban.

OSZD MEG másokkal is!

rejtély rejtélyek óriások nefilimek elveszett civilizációk


Megtekintések száma: 146060





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet