1942-es német felvétel egy farkasember teteméről

2017. január 28., szombat




A németek által készített felvétel vajon valódi?

Titokzatos videó 1942-ből

Létezik a Youtube-on egy felvétel, melyet még 1942-ben készítettek, és egy ijesztő, már-már bizarr lény látható rajta.

Pontosabban csak a lény teteme, mert a német katonák - akik a videón is szerepelnek - kilőtték ezt az állatot. Rengeteg kérdés merült fel a videó kapcsán, és sok szóbeszéd, városi legenda fonódott köré.

Ez lenne az első, és egyetlen komoly bizonyíték a farkasember létezésére?

Magáról a videóról nem sokat tudni. Eredetileg egy régi archívumból került elő valahol Oroszországban, és 1942-re tehető annak készítése.

A videó azt mutatja be, hogyan terítenek le ezek a katonák egy olyan lényt, mely nem hasonít semmire, amit a Földön eddig találtak.

Úgy néz ki, mint valami mutáns. Egyszerre visel emberi, és farkas jegyeket magán, olyan, mint az ember és a farkas keresztezése lenne. Ezért hamar elterjedt a videó kapcsán, hogy egy igazi hús-vár farkasember látható rajta.

Humanoidszerű lény, hatalmas fogakkal

A lény testét szőr borította, maszkulin testfelépítésű volt, és hatalmas fogai voltak, a szemei és az arca azonban felvett némi emberi vonást is.

A videóhoz fűződő legendák és különféle szóbeszédek arról is szóltak, hogy a lény óriási erővel bírt, és rengeteg katona halálát okozta, mire sikerült elpusztítani. Korábban már több ízben számoltak be farkasemberekről a vidéken.

Hatalmas karmok is találhatóak ennek a titokzatos, videón szereplő lénynek az ujjai végén. Hogy mi lett a tetemmel, azt senki sem tudja, de a fél információk szerint felboncolták, és különféle vizsgálatoknak vetették alá.

Ezen vizsgálatok alapján egyértelműen megállapítható volt, hogy a lény valóban rendelkezik ember DNS-sel, de a genetikai állománya mégsem teljesen emberi, hanem a farkasokéval mutatott egyezést.

Érdemes fenntartással kezelni a videót, ám több különböző forrás is megerősítette a látottakat, és az ügy kapcsán korábban egy a neve elhallgatását kérő személy is felbukkant, aki azt állította, a katonák között volt, amikor megtalálták a lényt.

A szemtanú szerint napokon át vadásztak rá, és többször úgy érezték, hogy nem ők csalták tőrbe a lényt, hanem ő csalta tőrbe őket. Mikor sikerült elkapni és megölni, és látták a tetemet, már tudták, hogy létezik a legendás farkasember.

A farkasember legendája

A farkasemberek legendája már az idők kezdetekor felbukkant. Ezek a legendák olyan lényekről számoltak be, melyek teliholdkor változtak át, de amúgy átlagos embereknek néztek ki máskor.

A farkasemberekről szóló, alakváltó történeteket megtaláljuk mindenhol, ahol a világon írott történelem létezik. Éppen ezért hiszik sokan, hogy nem lehet, hogy a jelenség puszta kitaláció legyen, noha soha nem akadtak még a lény konkrét nyomára.

Egyesek szerint tudományos magyarázta lehet a kulcsa a különféle vérfarkasokról, farkasemberekről szóló történeteknek.

Ugyanis léteznek a farkasemberek kinézetéhez hasonló betegségek tünetei, amikor egy ember bizonyos testrészein megvastagszik, gyorsabban növekszik a szőrzet.

Az is előfordulhat, hogy az ember fogai és az ínye ebből kifolyólag gyorsabb növekedését és a fogak, illetve az állkapocs tágulását tapasztaljuk, ezzel még inkább hasonulnak a farkas, vagy farkasemberekhez.

Sokak szerint az idők folyamán ez szolgálhatott alapul a farkasember legenda kialakulásának.

paranormál rejtély rejtélyek történelem farkasember


Megtekintések száma: 204173





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet