2 éve van a levegőben a titokzatos szuperrepülőgép

2017. február 21., kedd
A mai napig nem tudni a pontos rendeltetését, és azt sem, hogy milyen technológián is alapul pontosan.

2 éve lehet a levegőben

Talán akik otthon vannak a titkosszolgálatokat, és Amerikát érintő hírekkel kapcsolatban, és sokat olvastak már különféle titkos katonai technológiákról, azoknak ismerős lehet az X-37B neve.

Ez volt az a szupertitkos repülőgép, mely valójában egy kémrepülőgép, és a légkörben tartózkodik már nagyon régen.

A készítői azt mondták korábban, hogy a repülő olyan modern, eddig még nem használt technológián alapul, mely lehetővé teszi számára, hogy 270 napig is a levegőben tartózkodjon, leszállás nélkül.

Az űrrepülő azonban sokkal régebb óta, közel 2 éve van a légkörben, viszont senki sem tudja, hogy pontosan miért. Ez a nagy talány, és számtalan eltitkolt, érdekes momentum adja az alapján az X-37B-vel kapcsolatos összeesküvés elméleteknek.

Az X-37B titokzatos története

Az 1990-es évektől kezdve az amerikaiak minden eddiginél kisebb űrrepülőgépek fejlesztésébe kezdtek. Ennek több oka volt, többek között az, hogy az utóbbi évek űrrepülős kudarcai miatt nyomás nehezedett mind a NASA-ra mind az amerikai kormányra.

Ezen új generáció űrrepülők két legfelkapottabb képviselője az X–37 és X–3 lett. Előbbit a Boeing óriásvállalat Phantom Works üzemében gyártották.

Sokáig tűnt úgy hogy az egészből nem lesz semmi, és ennek a Columbia 2003-as katasztrófája is betett, valamint komoly pénzügyi gondok is.

Azonban végül tető alá hozták, és az amerikai kormány rengeteg pénzt pumpált a projektbe.

Nem tudni, mi célból van odafenn

Jelenleg senki sem tudja, mi a céljuk vele az amerikaiaknak, és hogy pontosan mitlen fejlesztéseket tartalmaz az űrrepülőgép.

Ráadásul minden lényegesebb információt titkosítottak az űrrepülőgép teszteléséről és céljairól. Nem ismert sem a költségvetés, sem az elvégzett tesztek, tervrajzok, vagy bármi más.

Sokak szerint a titkosítás oka éppen az, hogy egy eltitkolt katonai műveletet fedtek le az egésszel, melyről nem szivároghat ki semmi.

Mindösszesen annyi szivárgott ki évekkel később, hogy egy speciális ionhajtóművet tesztelnek az űrrepülővel, vagyis annak egy soha nem tesztelt prototípusát. Ha ugyanis beválik az ionhajtómű, akkor a jövő űreszközeit hasonló berendelésekkel látnák majd el.

2 éve a levegőben van már

A mostani információk szerint már közel 2 éve van a levegőben, vagyis minden eddiginél tovább, mint bármilyen repülő eszköz, amit az ember alkotott.

Már több mint 640 napja van a levegőben, és bár a napokban felmerült, hogy lassacskán végre leszállhat, azonban erre továbbra sem került sor.

Szinte hihetetlen és nagyon rejtélyes, hogy a pilóta nélküli kémrepülő folyamatosan a magasban repked a fejünk fölött.

Léteznek olyan összeesküvés elméletek is, melyek szerint valójában azért tartózkodik az űrben, mert a fekete lovag nevű feltételezett idegen műholdat tanulmányozza, melyek a hírek szerint az ősi időkben állítottak a földönkívüliek földkörüli pályára.

technológia technika összeesküvés titkos katonai technológia titkos katonai programok


Megtekintések száma: 168330

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet