2 évig bujkált a kemoterápia elől: végül meggyógyult! Pedig a gyógyszeripar mindent megtett, hogy rákényszerítse a kezelésekre!

2017. június 29., csütörtök




A kórház kérésére bíróság mondta ki, hogy az orvosok akár a szülők akarata ellenére is kezelhetik a lányt!

Sarah Hershberger megdöbbentő kálváriája rengeteg dologra világít rá, ami nem csak elgondolkodtató, de néhol megbotránkoztató is. Kezdve azzal, hogy a lánynak közel 2 éven át kellett szó szerint menekülnie a kemoterápia elől, mivel azt nemes egyszerűséggel rá akarták kényszeríteni...

A lányt 2013-ban diagnosztizálták leukémiával. Az orvosai szerint ekkorra már a betegség igen előrehaladott szakaszban volt, és Sarahnak csak úgy lett volna esélye, ha aláveti magát az egyébként igen drága és mérgező kemoterápiás kezeléseknek.

Azt mondták neki, hogy a kezelések nélkül mindössze egy éve lehet hátra. Azonban sem a lány, sem a szülei nem szerették volna ezeknek a kezeléseknek alávetni, mivel korábban már rengeteget halottak és olvastak a kemoterápia mellékhatásairól, és arról, hogy ellentmondásos módon hozzá is járulhat a rák kialakulásához, vagyis olyan mutálódott rákos sejtek létrejöttéhez, mely már a kemoterápiának is ellenáll.

Mérlegeltek, és döntöttek, hogy nem vesz részt Sarah a kezeléseken.

Sarah szüleinek azt mondták az orvosok, hogy kemoterápia alkalmazásával a lány túlélési esélye 85 százalék, ám kezelés nélkül egy éven belül meghalhat. A szülők azonban féltették a gyermeküket a mellékhatásoktól, például a meddőségtől

És itt jön a durva dolog:

A kórház kérésére bíróság mondta ki, hogy az orvosok akár a szülők akarata ellenére is kezelhetik a lányt, aki mellé egészségügyi gyámot neveztek ki, hogy meghozza a megfelelő döntéseket.

Ízlelgessük egy kicsit: gondoljunk bele. Akár az akaratunk ellenére is kezelhetnek minket? Persze azért ennyire nem ijesztő a helyzet. Sokak szerint ez csak a lány korából adódó jogi hézag miatt volt szükséges, ugyanakkor sokak szerint riasztó tudni, hogy ha megbetegszik a gyerekük, akár rá is kényszeríthetik a kezelésekre.

Azokra a kezelésekre, melyek BIZONYÍTOTTAN mérgeznek, és akár újabb rákos megbetegedéseket okoznak a szervezeten belül.

A család azonban elmenekült a törvény elől: bujkálni kezdtek, és alternatív gyógymódokat kerestek. 2 év után kerültek ismét elő, addigra Sarah szervezetéből teljesen eltűnt a rák.

Ügyükben egy civil jogvédő szervezet, a The 1851 Center for Constitutional Law segítette őket. Bár egyelőre úgy tűnik nyertek, a bíróság kikötötte, hogy ha kiújulnának a lány tünetei, akkor a szülőknek haladéktalanul el kell kezdeniük kemoterápiás kezeltetését.

Rengeteg különféle alternatív medicina, módszer van a világban, melyet a modern orvostudomány szándékosan elnyom.

Már eleve ez sincs teljesen rendben. Az viszont sokak szerint egyáltalán nem jó tendencia, hogy a gyerekekre rákényszeríthetik azokat a kezeléseket, melyek alá az orvosok saját bevallása szerint sem vetnék magukat, legalábbis egy statisztika szerint 10 megkérdezett orvosból 7 nem vetné magát alá kemoterápiának.

OSZD MEG másokkal is!

egészség rák rákgyógyszer egészség megelőzés gyógyszeripar


Megtekintések száma: 76429





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet