20 félelmetes, és azonosítatlan élőlény észlelés a nagyvilágból: ezekre a felvételekre máig nincs magyarázat!

2017. július 3., hétfő




Szerinted ezek az esetek valóban az ismeretlen lények, interdimenzionális entitások bizonyítékai?

Ebben a 20-as listában a világszerte észlelt legtitokzatosabb, egyben legfélelmetesebb lényeket, furcsa anomáliákat szedték össze nekünk egy izgalmas videóban, némi magyarázattal

Érdemes végig nézni, és elgondolkodni azon, hogy vajon a világ, amelyben élünk, mennyire az ember világa, és mennyire adhat otthon más lényeknek, entitásoknak.

Egyes elméletek szerint ugyanis a mi világunkkal párhuzamosan létezhet egy másik világ is.

Egy olyan sötét, és rejtett világ, ahonnan démonok, szellemek, interdimenzionális - dimenziók között átjárni képes - lények képesek az emberek fizikai valóságába átáramlani.

Sokak szerint ilyen lény Slenderman is, akit bár a média egy része kitalációként tálal, egyesek megesküsznek rá, hogy látták már a riasztó földönkívülire emlékeztető, arctalan öltönyös alakot.

Vajon a démonok, és az embereket megszálló sátáni lények is ezen rejtett, és sötét dimenzióból jönnek, és oda száműzetnek vissza a megszállt testekből?

Ezt egyelőre nem tudni. Mint ahogyan azt sem, hogy ez a világ létezik-e. Ha valóban létezik, egy napon talán a tudomány számára is érzékelhetővé válik. Addig is csak az onnan érkező élőlények, kreatúrák nyomait és alakjait vagyunk képesek időnként lencsevégre kapni a sötét éjszakában...

OSZD MEG másokkal is! 

paranormál szellemek bizarr ijesztő démonok kreatúrák


Megtekintések száma: 307940





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet