20.000 éves ősi sumer kőtáblák rejthetik az emebriség eredetét: FÖLDÖNKÍVÜLIEK vagyunk mind?

2023. július 9., vasárnap
Az emberiség IGAZI múltjáról árulkodhat.

Több ezer dokumentum, ősi barlangrajz, és kőtáblákra vésett írások és szimbólumok árulkodnak arról a mára tagadhatatlan tényről, hogy a Földet több ezer évvel ezelőtt, a civilizációnk hajnalán csillagok közül érkező idegen lények látogatták.

Ennek ékes bizonyítékait ma a tudomány még letagadja, de ezt a struccpolitikát aligha folytathatják túl sokáig a mainstream média, és régészet képviselői.

Az emberiség történelme ugyanis hazugság Legalábbis az a történelem, amit a történelemkönyvek, és a biológia tanított nekünk az evolúcióval, és Charles Darwinnal karöltve.

Ezek a lények menedékként tekintve érkeztek a Földre, és gigantikus bányászati tevékenységet is folytattak, hiszen nagyon sok ősi szövet tesz említést arról, hogy minden dolog aranyból volt, ami velük volt kapcsolatos.

Az űrhajóik, a pajzsaik, a páncélzatuk, és a különféle eszközeik, melyek szupertechnológián alapultak.

A Földön ekkor csappant meg az arany. Az idegenek látogatása előtt állítólag az arany - mint fém - annyira gyakori volt, mint ma a bazaltkőzet, vagy a gránit.

Hogy ezekkel a lényekkel találkozott volna az emberiség, mélyen tagadja a legtöbb régész, és az olyan leleteket, amik ennek ellentmondanak, vagy eldugják, vagy megpróbálnak valami természetes magyarázatot húzni rájuk.

Nemrégiben olyan ősi dokumentumokat is találtak, melyek közel 20.000 éves sumer kőtáblákhoz vezették el a szakembereket, melyek rejtett kódban mesélnek az emberi faj valódi eredetéről.

Ezekben a kőtáblákban megdöbbentő információk vannak. Olyan dolgok, amikre a tudomány még soha ezelőtt nem jött rá, és mindennek ellentmond, amit eddig fajunkról, és a bolygóról tudtunk.

A sumer ékírás a világ egyik legrégebbi írása, eredete ismeretlen abban a tekintetben, hogy a nyelvészek szerint ez az írás is alapult valamin, aminek még mindig ne találták meg a nyomait.

Sokan feltételezik, hogy ez az elveszett, rejtett szimbolikájú ősi nyelv lehetett az, amit a Földre látogató idegenek, az Anunnakik használhattak, mint egyfajta jelrendszert.

Mr. Sitchin, aki annak idején könyvet is írt kutatásairól, beszámolt arról, hogy ezen ősi írások alapján az emberiség az Anunnakik genetikai terméke, produktuma. Gyakorlatilag az ősi időkben az ő termékeik, tulajdonaik voltunk, amit csak úgy megalkottak arra a célra, hogy segítsék a Föld egyes nyersanyagainak - főleg az aranynak - a kitermelését.

Ennek nyomai ma is megtalálhatóak, egy Afrikában található hatalmas metropolisz romjainál, ahol szintén aranyat bányásztattak az emberiséggel az Anunnakik.

Az Anunnakik az emberi fa megalkotását követően benépesítették a Földet velük, és összesen nyolc gigantikus várost hoztak létre, melyek idegen szupertechnológiát használtak, és ezekben éltek, míg a kitermelés folyt.

Enki, aki a sumer tudomány isteneként is számon volt tartva - adta annak idején áldását arra, hogy megteremtsék ezt a rabszolgafajt, amit embernek hívnak.

Mr. Sitchin állítása szerint ezeket a hatalmas városokat végül a nagy özönvíz mosta el 30.000 évvel ezelőtt.

Ez a kataklizma, és az Anunnakik egyes tagjainak fellázadása vezetett odáig, hogy az emberiséget akarva-akaratlanul, de felszabadították, és tovább álltak más galaxisokba.

Mielőtt itt hagytak minket, egyfajta békeajándékként hagyták itt a technológiai és kozmikus tudásuk egy részét, amit egy krisztus előtt 7.000-ből származó kőfaragás meg is örökített.

Ezen a kőtáblán jól kivehető egy hatalmas alak, mely nagyobb az embereknél, amint valamit a kezében átnyújt az emberi alaknak, ami az emberiséget jelképezi.

Az emberi faj tehát meg lett teremtve, de nem Isten által. vagy úgy is mondhatjuk, hogy az Isten nem más, mint az Anunnaki faj, és Enki, aki lehetővé tette, hogy genetikai úton létrehozzák a fajunkat több tízezer- vagy több millió - évvel ezelőtt.

Erről sem a Darwinisták, sem a mainstream tudomány nem beszél... Az igazságot azonban a paleoasztronauta elmélet hívei szerint nem lehet már sokáig elhallgatni.

OSZD MEG másokkal is!

rejtély rejtélyek ufó ufók idegen idegenek ősi idegenek az emberiség eltitkolt történelme ősi tudás anunnakik


Megtekintések száma: 233148

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet