2017-ben találkozunk a Nibiruval?

2017. január 3., kedd




2017 őszén elérkezhet hozzánk a halál, legalábbis egy kutató szerint.

Hamarosan itt lehet a rejtélyes kilencedik bolygó, melyről nagyon sokan azt feltételezik, hogy nem más, mint a titokzatos, és legendás halálbolygó, a Nibiru.

Az "X-bolygó: a 2017-es érkezés" című könyv szerzője és kutatója, Dacid Meade legalábbis azt állítja, hogy az idei lesz az az év, amikor fellebben a fátyol a rejtélyes kilencedik bolygóról. Előre bocsájtjuk, hogy a cikkben leírtak a szerző állítását, és a könyvben megírt dolgokat, nézőpontot veszik sorra.

Az elit már tud róla

Szerinte a globális hatalmi elit már régen tud erről, ugyanis a NASA rengeteg titkos felvételt készített már arról az objektumról, ami szép lassan közelít a saját Naprendszerünk felé.

Még Földi távcsövekkel nem látható, de eljöhet az idő, amikor láthatóvá válik, és nem lesznek képesek tovább titkolni az emberek elől a közelgő kataklizmát.

Több forrásból is megerősítették a könyve szerint, hogy a katonaság titkos akciókat hajt végre Amerika-szerte, melyek célja valójában a bunkerépítés.

Ugyanis speciális, sugárzásnak is ellenálló mélyen a föld alá telepített óvóhelyeket kezdtek építeni a világ fontosabb emberei számára. Mikor már közel lesz a katasztrófa, akkor minden fontos embert eljuttatnak ezekre a speciális helyekre, hogy teljes védelemben legyenek.

2016 októberében a NASA és a FEMA emberei különös gyakorlatot tartottak, melyben egy olyan katasztrófahelyzetet szimuláltak, ahol a Földbe egy óriási, mindent elsöprő meteorit csapódik.

Már lehet érezni a jeleit

A könyv szerint már most is lehet érezni az egyre közeledő Nibiru jeleit. A Földön egyre nagyobb és pusztítóbb földrengések söpörnek végig egyre melegebb hőhullámok sújtják az egyes vidékeket, és minden eddiginél nagyobb viharrendszerek alakultak ki az utóbbi években.

Az is nagyon árulkodó, hogy tavaly rengeteg titokzatos repedés keletkezett a Föld felszínén, és még annál is több különös víznyelő alakult ki, sokszor lakott területeken. A szélsőséges időjárás csak részben köszönhető a globális felmelegedésnek, és az üvegházhatást okozó gázoknak.

Az igazi ok még odakinn van, a Naprendszeren túl, azonban már ilyen távolságból is komoly hatással bír a bolygónkra.

A Nibiru legendája

Sokan úgy vélik, hogy az X-bolygó, aminek a nyomait nemrég felfedezték a csillagászok, nem más, mint a Nibiru. A Nibiruról számtalan legenda kering, a világvége hívők szerint ez a bolygó hozza majd el a Földi világ végét azzal, hogy keresztezve pályánkat, összeütközik velünk.

A világ vezető hatalmai évekkel később mernék csak bejelenteni, mikor már elkerülhetetlen a vég, és már az amatőr csillagászok is látják majd az égen a közeledő vörösen izzó bolygót.

Hamarosan itt a találkozó

Meade azt is elmondta, hogy a Nibiru a nap felől érkezik majd, és lesz egy olyan pont, amikor teljesen kitakarja azt, és az árnyéka a Földre vetül.

Emiatt hirtelen több napos sötétség fog bekövetkezni, és az emberek azt fogják gondolni, hogy soha többé nem fog már felkelni a nap.

Aztán 2017 nyarán megtörténik a csillagközi találkozó, és a Föld és a Nibiru nagyon közel kerülnek egymáshoz. Globális katasztrófa veszélye állna fenn és nagy valószínűséggel minden ember kipusztulna.

Hogy az óvóhelyre menekített gazdag elit túlélné-e az egészet, azt nem tudni, de nagy valószínűséggel ők sem élhetnék túl az ütközés utáni időszakot, így az emberiség végleg elbukna.

Hogy a szerző állításai mennyire igazak? Nos, azt mindenki döntse el magában, mindazonáltal érdemes időnként fenntartással kezelni a dolgokat, hiszen a Nibirut évek óta jósolja mindig valaki, de ezidáig még nem volt alkalmunk "találkozni" vele.

nasa összeesküvés világvége eltitkolt tények globális kataklizma nibiru


Megtekintések száma: 169269





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet