2017 decemberében elérkezik az idegen invázió: az offenzívájukat Oroszországban kezdik majd meg először!

2017. október 21., szombat
Titkos jelentések és dokumentumok szerint alig 2 hónapon belül

Újra földönkívüli inváziótól tartanak egyre többen. Sok összeesküvéselmélet hívő és ufó kutató meg van róla győződve, hogy a NASA és a világ nagy bejelentése az idegenekről idén el fog jönni.

Annál is inkább, mivel dokumentumok és belső, kormányzati források beszélnek arról, hogy idén decemberben valami óriási horderejű dolog fog történni.

Mégpedig az, hogy egy földönkívüli faj offenzívát fog indítani a Föld ellen.

Oroszországban fognak először "partra szállni", vagyis landolni, és onnan fognak benyomulni a világ számos pontján landolva.

A hírek szerint elsőként a szuperhatalmakat semmisítik meg, hogy a nagyobb erők ne legyenek képesek ellen csapásra. A világ szárazföldi haderői semmit sem fognak érni ellenük. 

A támadás 2017 decemberében fog lezajlani a források szerint - állítja számos ufó kutató.

Érdemes fenntartásokkal kezelni ezt a hírt, de nagyon sokan hisznek benne, és hivatkoznak hiteles kormányzati forrásokra, kapcsolatokra.

Ezen jelentések szerint a Föld közelében már számos objektum megjelent korábban, és sokak szerint ezért létezik a holografikus égbolt, melyet bolygónk köré húztak, hogy a világ ne essen pánikba a bolygónk körül gyülekező ellenséges flotta láttán, melyek éjszakánként láthatóak lennének a csillagok között.

Ezek az objektumok kozmikus bárkák, hatalmas anyahajók. Némelyikük mérete eléri a 4 ezer négyzetmétert is, vagyis 4 km átmérőjűek is vannak köztük.

Sokakban felmerült, hogy ezek az objektumok azok lehetnek, melyeket mér 2012 előtt fedeztek fel. Annak idején óriási pánik tört ki, amikor arról szóltak a hírek, hogy 3 gigantikus, a Föld felé tartó anyahajót észleltek az űrteleszkópok felvételein.

Akkor úgy sejtették, hogy 2012 decemberében érkeznek meg, és azért jönnek, hogy elpusztítsák az emberiséget.

Talán valóban folyamatosan közeledtek eddig, de csak mostanra értek ide, így az emberiségnek volt ideje a holografikus égbolt megalkotására.

Egyesek szerint az Anunnakik térnek vissza, hogy újra elbitorolják a Földet, mely felett egykoron uralkodtak. Mások szerint az egész csak egy alaptalan félelem és pánikkeltés.

Egy biztos: 2017 decemberében meglátjuk, mi fog történni...

OSZD MEG másokkal is!

ufó ufók idegen idegenek összeesküvés idegen invázió földöníkvüliek


Megtekintések száma: 101822

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet