2018-ban Kína derítheti ki, mi van a Hold túloldalán!

2017. június 8., csütörtök




2018-ra szondás, 2036-ra pedig emberes Hold misszió jöhet. Fény derülhet a Holdon élő idegen kolóniákra?

A Kínaiak hamarosan fényt deríthetnek a Holddal kapcsolatos egyik legnépszerűbb összeesküvés elméletre.

legkorábban ugyanis 2018-ban megvilágítják a Hold sötét oldalát, ahol állítólag idegenek élnek hatalmas kolóniákban.

Yang Liwei, a kínai űrügynökség vezetője komoly erőfeszítéseket ígér arra vonatkozóan, hogy egy éven belül szondát küldjenek a szóban forgó területre, hogy különféle műholdak felvételeket készítsen a Holdról.

Sokak szerint Kína nem titkolt szándéka kideríteni, mi igaz azokból az információkból, miszerint van valami a Hold túloldalán.

Ugyanis nagyon régóta terjed az a nézet, miszerint a Holdon élet lehet. A NASA sem véletlen nem merészkedett vissza az égitestre, és sokan azt állítják, hogy az Apollo-misszió űrhajósai is láthattak bizonyos dolgokat.

Erről később maga Buzz Aldrin is beszélt, furcsa utalásokat téve arra, hogy a Hold misszió során valóban láttak olyan dolgokat, amikről akkor nem beszélhettek.

A hidegháborút követően pedig már azt pletykálták, hogy az amerikaiaknak már bázisa is van a Hold túloldalán, vagy pedig azok a bázisok nem földi eredetűek, hanem valójában idegen metropoliszokról van szó.

Kína hamarosan a végére járhat az ügynek, mindent leleplezve.

Már, ha engedik, ugyanis a NASA gyakran megkapta már a múltban is azokat a vádakat, miszerint annak idején a Mars missziók esetében is többször direktben keresztbe tehetett az ESA misszióknak.

Legutóbb az ESA egyik szondáját lőhették le, vagy téríthették el, mielőtt elérte volna a Mars felszínét, és rájöhetett volna az Európai Űrügynökség, hogy élet van a bolygón, és a Mars egyáltalán nem olyan, mint amilyennek a NASA lefestette.

Kínának minden esélye megvan rá, hogy megtegye a történelmi lépéseket. Kína volt ugyanis a harmadik nemzet, melynek sikerült embert küldenie az űrbe még 2003-ban. A tervek szerint 2018-ban egy kínai szonda térképezné fel a Hold másik oldalát, amit 2036-ban egy emberes Hold misszió követne majd.

Vajon megindult a harc a Holdért? Bár az égitestre a nemzetközi területekre is vonatkozó egyezmény érvényes, nem tudni, hogy ez a jövőben meddig marad így.

Ugyanis a földönkívüliek mellett egy másik dolog miatt is nagyon fontos lehet majd a Hold: a nyersanyagai miatt...

OSZD MEG másokkal is!

ufó ufók idegen nasa idegenek összeesküvés


Megtekintések száma: 27073





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet