2018-ban tényleg feltűnhet a Nibiru, és elpusztítja a bolygónkat?

2018. február 12., hétfő
Egyes kormányzati emberek, és titkosszolgálati szervek kiszivárogtatták a vészforgatókönyvet.

A Nibiru közeledik a Föld felé, és a titkosszolgálat a kormányzattal és a NASA-val karöltve próbálják a legvégsőkig eltitkolni ezt a tényt.

Így akarják megelőzni a pánikot - állítják többen, ezek között volt kormánytisztviselők, és NASA munkatársak.

A nevük elhallgatását kérték, ugyanis veszélyben van mindenki, aki szivárogtatni mer.

Az elmúlt hónapokban és években több tudóst és csillagászt is rejtélyes baleset ért, majd meghaltak, és ezek közül többen a Nibiru iránt érdeklődtek nagyon erősen.

Ez nem véletlen. A kormányzat és a megfelelő háttérszervek szisztematikusan elteszik ezeket az embereket láb alól.

A csend és a hallgatás ugyanis aranyat ér. Először ugyanis a világhatalmi elit felső tízezrét alkotó közösséget akarják megfelelő biztonságba helyezni.

Vagyis a vészforgatókönyvet nemcsak, hogy megírták, de el is kezdték alkalmazni. 

A Nibiru közelsége pedig el is indította azt a bizonyos világvége-protokollt, mely akkor lép életbe, ha a halál csillaga már olyan közelségbe van, hogy arról idővel a lakosság is tudomást szerez a titkolózás ellenére.

Zechari Sitchin volt az első régész, aki komolyabban foglalkozott a sumer kultúrával, ő találta meg először azokat az utalásokat, szövegeket, melyek arra utaltak, hogy több ezer évvel később majd a bolygó sorsát egy hatalmas, kozmikus jelenség, egy égitets pecsételi meg.

Sitchint akkor megbéylegezték, és ellehetetlenítették, hogy a társadalmak ne fogjanak gyanút azt illetően, hogy mi következik.

Mots a világvége-protokollt léptették érvénybe.

Az elit "mentése" zajlik, és gőzerővel épülnek a világvége "kunyhók" és a földalatti luxusvillák, amik érdekes módon úgy épültek meg, hogy még a kozmikus sugárzásnak is ellenálljanak.

Egyre több a tehetős cslaád, akik az USa belső részén vesznek kietlen földeket, majd építenek világvége bunkereket rajtuk.

Több katonai támaszpont és egykori óvóhely körül is nagyon nagy aktivitás zajlik...

A lakosság majd csak az utolsó hetekben fog értesülni a Nibiruról.

Az égen már most is látni lehetne, ha nem húztak volna a Föld köré a légkörön át egy hamis illúziót keltő holografikus hálót - állítják.

OSZD MEG másokkal is!

rejtély rejtélyek összeesküvés nibiru kataklizma


Megtekintések száma: 31584

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet