​2020 téli horoszkóp: 3 csillagjegyre csodás változások várnak

2020. október 6., kedd




A téli hónapok csodás változásokat tartogatnak a legtöbb csillagjegynek, de van 3 csillagjegy, akik boldogságra, sikerre és vidámságra számíthatnak.

Oroszlán

A tél folyamán az oroszlán meglepő sikereket érhet el. Eddig nem minden úgy alakult ahogyan ő szerette volna, de ez most megváltozik. Végre valóra válthatja a terveit, ebben az időszakban sikeres lehet. 

A pénzügyei is remekül alakulnak, így az év végén már nem kell annyira takarékoskodnia, mint eddig. Természetesen az nem árt, ha valamennyi pénzt félre is tesz, hiszen csak így alapozhatja meg a jövőjét. A magánélete is csodásan alakul, ez az oroszlánnak nagyon fontos, mert csak akkor teljesít jól a munkában, ha a társa is mellette áll.

Bika

A bika számára ez az év eddig tele volt nehézségekkel, de a téli időszak végre boldogságot, sikert és családi békét hoz számára. Úgy érezte, hogy bármibe is kezd, az sokkal nehezebben működik mint eddig, de ennek most vége, végre valóra válthatja az álmait. 

A sok munkának lesz eredménye, anyagilag sikeres és nyugodt időszakra számíthat. A családi élete jobb lesz mint valaha, most végre elég időt tölthet a kedvesével, ami számára elengedhetetlen.

Kos

A kos számára ez az év eddig átlagos volt, de a téli hónapokban sikerek várnak rá. Munkahelyváltozásra, vagy pedig előléptetésre számíthat, ami mindenképpen magasabb jövedelemmel jár majd. 

A téli hónapok nyugalmat és boldogságot tartogatnak ennek a csillagjegynek, ami most rá is fér. Egy kicsit foglalkozzon magával is, mert a saját álmait mindig elhanyagolja másokért. Néha túlságosan lefoglalja a család és a tennivalók, azonban most eljött az idő, hogy a saját álmait váltsa valóra.

Forrás: bidista


Megtekintések száma: 19751





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet