2048-ból érkezett időutazó figyelmeztet egy földönkívüli invázióra?

2023. február 8., szerda




Nemrég egy férfit fogtak el a rendőrök, iratok és azonosító nélkül. A férfi megdöbbentő dolgokat állított a jövővel kapcsolatban.

A rejtélyes időutazó ugyanis azt állította, hogy valójában nem ebben az idősíkban él, és eredetileg 2048-ból érkezett vissza, hogy figyelmeztesse az emberiséget.

Néhány évtized múlva ugyanis egy földönkívüli invázióval kell majd szembenéznie az emberiségnek, melynek során a bolygó lakosságának nagy része elpusztul.

Azt is elmondta, hogy az idegenek már nem járnak messze, és valójában már a jövő évben felveszik velünk a kapcsolatot, és látni fogjuk a jeleiket, az érkezésüket.

Eleinte nagy csodálattal fogjuk őket nézni, és örömmel vesszük majd fel velük a kapcsolatot, míg rá nem jövünk valódi szándékaikra.

A férfi állítása szerint 2018-ba kellett volna megérkeznie, de egy évvel korábbi időpontban "landolt" a jelenünkben.

Az érdekes az az egész ügyben, hogy sokan hisznek a férfinek, annak ellenére, hogy erősen alkoholos befolyásoltság alatt állt. Később ugyanis mikor kijózanodott, sem vonta vissza a vallomását, és azt, amiket korábban mondott a hátborzongató jövővel kapcsolatban.

Sőt, érdemes módon a története nagyban összevág azzal a történettel és jövőképpel, amit egy kisfiú, a 10 éves Jeremy jósolt meg anyjának, aki nemrég megosztotta történetét a világgal.

A kis Jeremy is elmondta, hogy hamarosan ki fog törni a harmadik világháború. A harmadik világháború után aztán egy sokkal borzalmasabb és gonoszabb dolog következik. Egy globális háború a démonokkal.

Olyan démonokkal, melyek nem evilági lények. A Sátán hadseregeként hivatkoznak majd magukra, és a Földön kívülről fognak érkezni.

Földönkívüli démonok lesznek, melyek hirtelen rohanják majd le a Földet, ezzel térdre kényszerítve az emberiséget. Több milliárd embert mészárolnak majd le, és megpróbálják elpusztítani a világunkat.

Vajon véletlen lenne az egyezés? Vagy ugyanazt a jövőt látják egyre többen, és aki csak tud, figyelmezteti rá az emberiséget?

OSZD MEG másokkal is!

hihetetlen összeesküvés idegen invázió


Megtekintések száma: 147597





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet