2050-re drasztikusan megváltozik a világ. A kérdés csak az, hogy az emberiség készen fog-e rá állni

2021. május 7., péntek
33 éven belül nagyon komoly problémákkal találhatjuk magunkat majd szemben.

Gondolkoztál már azon, milyen lehetett egykor, a népvándorlás időszakában élni? Már biztos, hogy 35 éven belül olyan problémákkal találja szembe magát Magyarország, sőt Európa, sőt az egész emberiség, amihez képest minden eddigi problémánk eltörpül majd...

Az alábbi videót elnézve, a klímaváltozás igen komoly hatással lesz a Világ életére. Évtizedek óta téma a globális felmelegedés, mint ahogy az is, milyen hatással lesz mindez ránk nézve. A kutatók egybehangzó véleménye szerint, 2014-re a sarkvidéki jégsapkák menthetetlenül olvadásnak indultak.

A folyamat megállíthatatlan. 2050-re a videóban megjelölt városok, így többek közt: (az alább közölt adatok 2012-2014 népszámlálásának adatai, feltehetően azóta minden városban csak többen lettek...)

Szentpétervár - 4.9 millió ember

Isztambul - 14.4 millió ember

Róma - 2.6 millió ember

London -8.2 millió ember

Koppenhága - 562 379 ember

Helsinki - 599 676 ember

Stockholm - 789 024 ember

Amszterdam - 779 808 ember

Dublin - 526 612 ember

Hong Kong - 7.2 millió ember

Brüsszel - 177 307 ember

Barcelona - 1.6 millió

Tokyo - 13.3 millió ember

Rio De Janeiro - 6.3 millió ember

Washington DC - 658 893 ember

New York - 8.3 millió ember

Sydney - 4.3 millió ember

stb...

...is víz alá kerül. Ez egyenlőre beláthatatlan következményeket von majd maga után. Nem beszélve arról, hogy az éghajlatváltozás (ami már mindennapjainkban is könnyedén megfigyelhető) következtében, megváltozik az országok mezőgazdasági termőterületeinek minősége, illetve azok kapacitása is. Ráadásul a folyamat, feltehetően erős népvándorlási hullámot idéz majd elő.

Azok, akik ezekben a városokban laknak, beljebb fognak vándorolni, a kontinens belső területei felé. látszik, milyen roppant tömegekről beszélünk. Persze a különféle érdekcsoportok, akik hatalmas pénzeket fordítottak kampányaikra azért, hogy ellensúlyozzák a cudar valóságot. De a jégtakarók olvadását és az egyre szélsőségesebb időjárást nem lehet örökké titokban tartani...

Vajon készen áll-e az emberiség arra, hogy szembenézzen mindazzal ami röpke 33 éven belül rá vár?

Vajon készen áll Európa arra, hogy csak a fent említett városokból több mint 20 millió ember tódul majd Európa belseje felé?

Forrás: Tudnodkell.info

tudomány érdekes érdekesség az emberiség jövője


Megtekintések száma: 52974

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet